Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

200 joller til Horsens - let vind venter

DMI lover 3 m/sek med både skyer og sol i weekenden, så det bliver lige vejr for de lettere sejlere, når Horsens Fjord lægger vand til 200 joller i Pantaenius TORM Grandprix.

 

Af Troels Lykke |

Stævnet, arrangeret af Horsens Sejlklub, er sommerens absolut største stævne i området. Stævnet er det andet ud af tre ranglistestævner, som danner baggrund for udtagelse til sommerens NM og EM for de unge sejlere. 

Pantaenius TORM Grandprix markerer samtidigt, at klubbens ungdomsafdeling fylder 100 år denne sæson.

Der er gjort et stort forarbejde for at både sejlerne, deres familier og lokale borgere får en hyggelig og sjov weekend.

Aktivitetstrailer fra Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion kommer med deres aktivitetstrailer, så alle, uanset om de er her i forbindelse med stævnet eller bare kommer forbi for at se, hvad der sker, kan lege på vandet.

"Man kan padle, surfe og flere andre ting i havnen ud for jolleskuret, og der er redningsveste til låns," fortæller formand for ungdomsafdelingen, Anne Skjerning.

Hun regner med at traileren bliver åbnet, når sejlerne er taget ud ved omkring 10-tiden. Så husk tørt skiftetøj, hvis du vil lege med.

Gode tilbud fra Aarhus Seashop

Hvis man er mere til at jagte gode tilbud på land, så kommer Aarhus Seashop
 og lokale Surf og Ski med tøj til både sejlads og fritid. I madteltet er der hele dagen kaffe, øl og lidt at spise.

 "Vi forventer, at der bliver masser af hygge på havnen, og søndag lover DMI sol, så der kan man sidde og nyde vejret og den smukke udsigt fra vores nybyggede klubhusterrasse," siger en forventningsfuld Anne Skjerning.

Foruden A, B og C Optimist, deltager der også Feva- og Zoom8-joller til Pantaenius TORM Rangliste. Sejlerne er mellem 8 og 18 år.

content-loader
content-loader
content-loader