Gå til hoved-indhold
Per Heegaard har tidligere sejlet Laser-jolle, men i de seneste år har han sejlet i motorbåd for at tage fotos: Foto: Christian LercheKapsejlads
Per Heegaard har tidligere sejlet Laser-jolle, men i de seneste år har han sejlet i motorbåd for at tage fotos: Foto: Christian Lerche

Fotograf Per Heegaard redder 606 DM i Hellerup

Lige frem til DM var der usikkerhed om klubben kunne samle de nødvendige 15 deltagere til et officielt DIF-DM, men så hoppede sejlsportsfotografen Per Heegaard ned i en 606er - efter mange års pause.

Af Troels Lykke |

Hellerup Sejlklubs Danmarksmesterskab for 606 møder mange udfordringer. Lige frem til stævnet var der usikkerhed om man kunne samle de nødvendige 15 deltagere - i sig selv forunderligt i lyset af at Hellerup netop er klassens højborg.

Men klubmesteren, den kendte sejlsportsfotograf Per Heegaard sprang beredvilligt til sammen med Katrine Ejlev og reddede måske dermed DM-status. Ingen kan huske hvornår Per sidst har sejlet 606 DM.

Når der alligevel fortsat er tvivl om DM, skyldes det at vinden bestemt ikke var med arrangørerne.

To gange sendte baneleder Christian Lerche deltagerne på vandet og to gange måtte han slæbe dem ind igen i vindstille.

Søndag skal der derfor sejles et udviddet program for at kunne nå de nødvendige sejladser til DM. Heldigvis loves der god vind søndag.

content-loader
content-loader
content-loader