Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Holdet, der til dagligt træner i Skovshoved, er det bedst placeret danske matchrace-hold i verden for tiden.

TREFOR støtter stadig nummer syv i verden

Det unge TREFOR Match Racing med Nicolai Sehested i spidsen kan se frem til endnu et år med energiselskabet TREFOR som hovedsponsor. Holdet er på et år rykket fra 14. til 7. plads i verden.

Af Troels Lykke |

I den forgangne sæson er holdet gået fra at være et lokalt talenthold til at være et internationalt tophold. Det talentarbejde vil TREFOR gerne bakke op om. 

Med en sølvmedalje til VM på hjemmebane i Middelfart og en guldmedalje til den amerikanske US Grand Slam serie har TREFOR Match Racing taget et stort spring frem på verdensranglisten.

Holdet er rykket fra en 14. plads til nu at være det 7. bedste hold i verden. Desuden har de i hele 2013 været det bedste rangerede danske hold. 

”Ved indgangen til 2013 havde vi en målsætning om at ende året i top 10. Derfor er en 7. plads på verdensranglisten bestemt godkendt,” siger skipper for TREFOR Match Racing, Nicolai Sehested. 

Gode resultater er ikke nok

Gode resultater er ikke nok Men de gode resultater kan ikke stå alene, mener Nicolai Sehested, der startede sin sejlsportskarriere i Kolding Sejlklub. 

”Selvfølgelig skal vi levere, når vi er ude til stævner. Og det arbejder vi benhårdt på at gøre hver gang. Men økonomisk opbakning, som den vi modtager fra TREFOR, er altafgørende for, at vores kampagne kan hænge sammen. Uden den støtte var vi aldrig kommet så langt, som vi er,” fortæller Nicolai Sehested. 

Målet for TREFOR Match Racing i 2014 er at blive en fast del af match racings fornemmeste selskab på Alpari World Match Racing Tour’en. En tour, som i slutningen af året kårer den officielle verdensmester.   

Lokal forankring er vigtig

Lokal forankring med internationalt udsyn For TREFOR har det været afgørende, at sejlsportsholdet har været lokalt forankret, men har haft modet og viljen til at få international succes. 

”TREFOR Match Racing er et lysende eksempel på den vision, vi også har hos TREFOR. Med en klar forankring i Trekantsområdet vil vi være med til at løse de klimamæssige udfordringer inden for energi og rent drikkevand i ind- og udland. Samme vilje, nytænkning og positive fremgang ser vi hos Nicolai Sehested og hans TREFOR Match Racing hold. Samarbejdet mellem os og sejlsportsholdet er derfor til nytte for begge parter,” siger Knud Steen Larsen adm. direktør for TREFOR, der ser frem til endnu et år som hovedsponsor for Nicolai Sehested og hans match race hold. 

”Når TREFOR Match Racing leverer flotte resultater, gør det vores område ekstra interessant og er med til at sikre Trekantområdet vækst. Det vokser vi alle sammen ved,” siger Knud Steen Larsen.

content-loader
content-loader
content-loader