Gå til hoved-indhold
Tuco har via en ekstern partner sikret sig en ekstern og fuldt isoleret hal.Kort Nyt
Tuco har via en ekstern partner sikret sig en ekstern og fuldt isoleret hal.

Tuco i Faaborg tilbyder igen vinteropbevaring af både

Godt nok er det stegende hedt, men det er tid nu at tænke over om du vil ha din båd indendørs, mener Tuco Yacht Værft ApS, der åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller.

Af Troels Lykke |

Opbevaringen af både foregår i nær tilknytning til værftet på Krogsbjergvej i Faaborg og i samarbejde med ekstern partner, for igennem de adskilte faciliteter at sikre at værftets produktionskapacitet ikke rammes af opbevaringen og for at adskille båd opbevaringen fra Værftets produktion.

Tuco Yacht Værft ApS har tidligere tilbudt vinteropbevaring af lystbåde, men de senere år har værftet haft svært ved at forene en meget travl produktion af nye fartøjer og composit strukturer med opbevarings tilbuddet, og man har derfor ikke markedsført vinteropbevaringen.

Nu har værftet dog sammen med en ekstern partner sikret sig en ekstern og fuldt isoleret hal, i tilknytning til værftet, og kan her tilbyde opbevaringen under særskilte ramme. Med alt nødvendig bådebyggerarbejde og service tilknyttet fra Tuco Yacht Værft ApS.

”Det har været vigtigt for os, inden vi igen markedsførte vinteropbevaring, at sikre at dette var et langsigtet tilbud”, siger Direktør i Tuco Yacht Værft ApS, Jonas Pedersen.

”Vi har tidligere oplevet at kunder til vinteropbevaring har et ønske om at kende den plads de bestiller igen fra år til år, og at de er sikre i forhold til dette. – Vi tilbyder nu en garanti for en sådan flerårig plads,” oplyser Jonas Pedersen.

Bådejerne har med nøglekort fri adkomst til hallen, og med nøglekortet er der samtidigt adgangskontrol, med den ekstra sikkerhed dette betyder.

Hallen er desuden indrettet med gode velfærdfaciliteter som toiletter og frokoststue mulighed, således en dag med vedligeholdelse af båden i Faaborg, kan gøres så komfortable så mulig for bådejeren.

”Vi er rigtigt glade for at have fundet en langsigtet løsning som både er super god for bådejeren og virkeligt tilbyder gode langsigtede forhold, og samtidigt stiller os friere med vores faste produktionsfaciliteter, således disse kan udnyttes fuldt ud til nybygninger af blandt andet vores nye ProZero bådserie og andre fartøjer i letvægtskompositter og kulfiber,” slutter Jonas Pedersen.

content-loader
content-loader
content-loader