Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
I går var der sol og bodypainting. I dag regner det. Foto: Troels Lykke

Se relive hvordan start og sejlads gik i Palby Fyn Cup

Minbaad.dk var i Bogense og kommenterede live fra vandet med levende billeder fra start og i Lillebælt.

Af Troels Lykke |

Første start til landets store sejlsportsarrangement går kl. 11.00 fredag den 23. Maj for 25. gang hvor de 266 både ud for havnen i Bogense sendes af sted på turen rundt omkring Fyn.

Alle bådene er udstyret med en GPS så de kan følges hele vejen rundt omkring Fyn, hvilket kan ses på sejladsens hjemmeside www.palbyfyncup.dk  eller på storskærmen i Palby Marines telt på kajen i Bogense.

TV2 vejret er til stede ved skippermødet med en aktuel vejrmelding til sejlerne.

Se alle relive-indslag

Poul Oddersborg på 71 år har sejlet kapsejlads rundt om Fyn i 60 år. Første gang var fra Nyborg. Han sejler rundt i sin Oddersborg 22, han selv har designet og bygget. - Min kone synes jeg er blevet for gammel til det, men hun følger det via nettet og det gør andre også i Lundeborg Sejlklub, hvor de følger os via tracking, siger han til minbaad.dk

Jens Quorning forventes at komme først rundt i sin Dragonfire 28. I år sejler Carbon3 eller Extreme 40 med Gram-Hansen ikke med, nemlig.

Ulrik Meyer fra Bogense Sejlklub havde hyret to kvinder, der skulle bodypaintes for at gøre reklame for sit firma. Foto: Troels Lykke

Jørgen Ring, 68, fra Tårbæk Sejlklub sejler med Claes Thunbo i X-99.

Det regnede kl. 9 under skippermøde i dag, fredag.

Jakob Ødum fra TracTrac i Lyngby har leveret trackere til alle både i år. Han står her med en ny type sender, der har mere power og har flere features. Hver andet minut bliver bådenes positioner opdateret.

Poul Erik Nielsen har stået i spidsen for sejladsen i 25 år.

 

content-loader
content-loader
content-loader