Gå til hoved-indhold
Fleksible handsker, og sokker til at trække over våddragtens gummifødder, er nogle af forårets nyheder fra Magic Marine. Foto: Magic MarineUdstyr
Fleksible handsker, og sokker til at trække over våddragtens gummifødder, er nogle af forårets nyheder fra Magic Marine. Foto: Magic Marine

Hotte forårsnyheder til jollesejlerne

Med forårstemperaturer ude, begynder det at trække i sejlerne. Magic Marine er kommet med to nyheder, der gør det meget sjovere at være jollesejler.

Af katrine bertelsen |

Vinterhandsker fra Magic Marine

Magic Marine nye vinterhandske til jollesejlere, Cabriolet mitten glove, er en fleksibel short-fingerhandske i læder, med en noprenflap til at trække over fingerspidserne, når det bliver koldt.
Handskerne er lavet i amara med læder, og med neoprentop. Handskerne har sømfri sider, forstærkede håndflader med polstring og velcrolukning ved håndleddet.

Handskerne få i str. XS-XXL og koster 295 kr hos Aarhus Seashop.

Magic Marine oversok til tørdragt

Vi kender godt. At presse en gummifod ned i en vådstøvle. Det er ikke nemt... Nylonstrømper er OK, men går hurtigt i stykker og plastikposer kan bruges, men er ikke optimale.

Magig Marine har lavet en sok i lycra, Drysuit oversock, til at trække over gummifødderne på tørdragten, så det er nemt at få vådstøvlen eller neoprenskoen på.
Strømpen er lavet i 87% nylon og 13% spandex, og har helt flade sømme.

Sokkerne fås i str. XXXS-XXL og koster 95 kr for et par hos Aarhus Seashop.

content-loader
content-loader
content-loader