Gå til hoved-indhold
TORM stævnet byder også på et besøg i det tidligere Horsens Statsfængsel, der nu er museum. Foto: Horsens SejlklubSejlklubber
TORM stævnet byder også på et besøg i det tidligere Horsens Statsfængsel, der nu er museum. Foto: Horsens Sejlklub

100 års jubilæum i Horsens med stævner

Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling kan i år fejre 100 års jubilæum. Jubilæet fejres bl.a. med to ungdomsstævner.

Af katrine bertelsen |

Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling kan i år fejre 100 års jubilæum. Det er den ældste ungdomsafdeling i Danmark.

Det flotte jubilæum markeres med to stævner i maj måned for Optimist, E-jolle og Zoom8 klasserne. Først er der Tune Up stævne den 3. og 4. maj. Her er godt 40 joller tilmeldt.

Men det, som klubben virkelig glæder sig til, er det store Pantaenius TORM ranglistestævne den 24. og 25. maj.

- Her bliver der virkelig gjort noget ud af at både forældre, søskende og ikke mindst sejlere får en sjov og hyggelig oplevelse i Horsens, lover stævneleder og ungdomsformand Anne Skjerning.

Lånecykler og en tur i fængsel

Der vil være nem aftensmad til en familievenlig pris i klubhuset, både fredag og lørdag aften. Der er 25 cykler, som kan benyttes frit af sejlere og deres familier. Og så kan man komme i fængsel.

- Vi har sørget for en særlig rabatpris, så familien kan besøge ”Fængslet”, et spændende museum i byens nedlagte statsfængsel, fortæller Anne Skjerning.

Baneledelsen med Bent Toft Andersen og Karsten Skov i spidsen, vil gøre alt for at sejladserne bliver afviklet både hurtigt og professionelt, så der også er tid at hygge på havnen. Der venter to gode dage på den smukke Horsens Fjord for jollesejlerne.

Du kan se mere og tilmelde dig stævnerne på Horsens Sejlklubs hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader