Gå til hoved-indhold
To af Hou Maritime Idrætsefterskole J/80'ere i aktion. Foto: Hou Maritime IdrætsefterskoleKapsejlads
To af Hou Maritime Idrætsefterskole J/80'ere i aktion. Foto: Hou Maritime Idrætsefterskole

MatchCup i J/80 for efterskoler

Hou Maritime Idrætsefterskole har fået blod på tanden, og arrangerer nu MatchCup for at vise eleverne glæden ved at sejle.

Af katrine bertelsen |

Hou Maritime Idrætsefterskole vil gerne vise unge på mellem 15 og 18 år, at sejlads er både tursejlads, kapsejlads og matchrace.

Derfor inviterer Hou Maritime Idrætsefterskole på MatchCup for efterskoler den 30. april og d. 20. maj 2014.

- Vi har inviteret sejlervenner fra Strib Efterskole, Ranum Efterskole og Egmont Højskolen til en venskabelig dyst i vores fem J/80’ere – de tre af dem er vores egne, en kommer fra Egmont Højskolen og en fra Hou Bådelaug, skriver Hou Maritime Idrætsefterskole i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne skabe en dag, hvor sejlere kan dyste på vandet, på korte intensive baner som ligger tæt ved kysten, så man fra land tydeligt kan følge med, heppe og huje på sit yndlingshold.

Besætningerne vil løbende blive skiftet på vandet, således at der i løbet af en stævnedag er afviklet op mod 18 sejladser.

Hou Maritime Idrætsefterskole håber på den måde at skabe rammer for en sjov dag, en dag hvor de kan eleverne, at kapsejlads kan være sjovt, give mulighed for socialt samvær og på alle måder give nye gode oplevelser, og forhåbentlig hjælpe til at fastholde den unge generation af sejlere.

Du kan læse mere om Hou Maritime Idrætsefterskole her.

content-loader
content-loader
content-loader