Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Manden blev efter ulykken kørt med ambulance til hospitalet, men politiet oplyser, at den 43-årige umiddelbart er sluppet med knubs.

Rammer stenmole i mørke i Køge - måske med 20 knob

43-årig mand havde ikke styr på sin 22 fods speedbåd, der ramte mole, så han røg på sygehus. Han sigtes for spiritussejlads, skriver sn.dk

Af Troels Lykke |

Den 43-årige sejler, der er bosat i Bjæverskov, sejlede sent om aftenen ud fra Bøgeskoven mod Køge Lystbådehavn, men så langt kom han ikke i første omgang.

Manden endte nemlig med at påselje en stenmole ved Køge Industrihavn med formentlig 20 knobs hastighed. Påsejlingen forvoldte store skader på båden, og især på stevnen af båden, ligesom manden kom slemt til skade.

Manden valgte dog ikke i første omgang at kontakte politiet men satte i stedet kurs mod lystbådehavnen, hvor han også endte sin sejltur.

- Men her vælger han så at ringe til sin kone og fortælle, hvad der er sket, hvorefter politiet klokken 01.37 også bliver kontaktet. Manden bløder fra hovedet, han har ondt i maven og i sine knæ, oplyser Knud Erik Jensen, politikommissær i Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk

Meget mørkt

Han fortæller videre, at der var meget mørkt på det tidspunkt, hvor ulykken skete, hvilket har forringet sigtbarheden og været medvirkende til, at båden var kommet ud af kurs.

En anden årsag til ulykken skal formentlig findes i kraft af mandens manglende ædruelighed.

- Han er sigtet for spiritussejlads, fordi der var kraftig mistanke om, at han var spirituspåvirket, og der er udtaget en blodprøve. Men vi har ikke resultatet af prøven endnu, siger Knud Erik Jensen, der tilføjer, at politiet nu undersøger de nærmere omstændigheder vedrørende ulykken - herunder hvor præcist manden har påsejlet en stenmolen ved industrihavnen.

Kilde: Sjællandske Medier, sn.dk

content-loader
content-loader
content-loader