Gå til hoved-indhold
Lise Rønne fra TV fortalte om at nervøsitet ikke må blive en show-stopper.Kort Nyt
Lise Rønne fra TV fortalte om at nervøsitet ikke må blive en show-stopper.

Lise Rønne-foredrag til Woman 2014 i Middelfart

100 power-kvinder sejlede matchrace for at udvikle evner inden for kommunikation og samarbejde. Lise Rønne fra bl.a. X-Factor og Melodi Grand Prix gav også gode råd.

Af Troels Lykke |

Professionelle matchracebåde. Dygtige instruktører. Skumsprøjt og kommandoråb. Smil og masser af grin. Teamwork. Koncentration. Foredrag med Lise Rønne. Lækker mad, flotte præmier og goodiebags til alle.

Det er nogle af de ingredienser, der skal til for at skabe et succesfuldt arrangement for kvinder, og som var en realitet for deltagerne ved "Woman 2014" hos teambuildings- og sejlsportscenteret Match Racing Denmark i Middelfart forleden. 

Eventen, der løber af stablen sidst på sommeren hvert år, er blevet en klassiker blandt kvinder med 'fart på arbejdslivet'.

Stor efterspørgsel på deltagelse
Charlotte Pedersen, Sales Manager og ansvarlig for kvindearrangementet hos Match Racing Denmark, forklarer i en pressemeddelelse:

"Vi har i år haft så flot efterspørgsel på deltagelse i eventen, at vi i sidste fase af forberedelserne endte med at supplere med ekstra både for at få plads til flere deltagere end planlagt. Det er skønt, at efterspørgslen er så stor, og det er vi naturligvis meget glade for og stolte over."

Charlotte tilskriver også efterspørgslen, at kvinder i dag har et større behov for i ny og næ at rive en dag ud af kalenderen, som de kan bruge på sig selv.

Se fotos fra dagen

"Det er fra tid til anden nødvendigt, at vi trækker os selv ud af de sædvanlige sammenhænge, vi indgår i, for at lære noget nyt om os selv og få nye perspektiver på arbejdslivet," forklarer hun.

"Samtidig vil vi gerne give vores deltagere noget ekstra hvert år - og i år valgte vi foredraget "Lad aldrig nervøsiteten blive en show-stopper - præstér dit bedste, når du skal" med skønne Lise Rønne, redaktør og autodidakt tv-vært, kendt fra bl.a. X-Factor og Melodi Grand Prix. Foredraget var at dømme efter latter og alvor både underholdende og lærerigt."

Adgang til sanserne - den bedste måde at lære på
"Vi har igen i år sammensat et program, der har tilladt kvinderne at overskride deres grænser på en positiv måde i trygge rammer, og jeg er ret sikker på, at deltagerne både i går, i dag og i de næste mange dage vil føle sig fulde af energi, glæde og inspiration," siger Charlotte Pedersen og forklarer videre:

"At sejle matchrace er en 'indefra-og-ud'-oplevelse, som udmærker sig ved, at der sker en masse indeni dig samtidig med, at du skal forholde dig til nogle helt lavpraktiske ting som instrukser, dit team, vind og andre både. Aktiviteten resulterer i en effektiv erkendelsesproces. For matchrace aktiverer dine følelser og giver dermed adgang til dine sanser. Og dét er en af de bedste måder at lære på, når det for alvor skal 'rykke'."

Match Racing Denmark har masser af succes med teambuilding og har det største center og flest besøgende i Danmark. Her fotos fra i torsdags.

content-loader
content-loader
content-loader