Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det er her at man kan se på udstyr fra 27. februar.

Udstilling: Masser af udstyr i Lokomotivværkstedet

Den nye messe i København fra 27. februar 2. marts har fokus på sæsonens nye udstyr indenfor elektronik til sejlertøj, grej til bådpleje og vedligehold, fortæller udstillingschef Knut Iversen.

 

Af Troels Lykke |

Den 27. februar åbner portene for en helt ny type messe i Danmark, når CPH Maritim Festival skydes i gang i Lokomotivværkstedet tæt ved Købehavns Hovedbanegård.

Messen har sit hovedfokus på sæsonens nye udstyr indenfor alt fra elektronik til sejlertøj, fra grej til bådpleje og vedligehold.

Sejlmagerne er der, det samme gælder kaleche-producenter, serviceværfter, forsikringsselskaber, og er man til et godt tilbud på en RIB eller speedbåd, så er Lokomotivværkstedet stedet at besøge i den de fire dage messen varer.

"Vi er rigtig glade for, at vi når op over 90 udstillere til præmieren på CPH Maritim Festival, hvor vi en spændende rå og spændende udstillingshal tæt på København City kan præsentere sejlerfolket for en helt ny og andeledes maritim udstillingsoplevelse", fortæller udstillingschef Knut Iversen.

"Det bliver en fin og varieret messe, hvor de besøgende kan blive opdateret på alt det nye, samtidig med at der vil være masser af supergode tilbud at tage med sig hjem," siger han.

Udstillingen byder også på en lang række aktiviteter og spændende foredrag af bl.a. Kirsten Thomsen og Kim Bork Mathiesen som fortæller om deres sejlads gennem Nordvestpassagen, og Malene Wilken og Lasse Jarls vil humoristisk og levende berette om deres familie-odysse i Middelhavet.

To gange hver dag kan de besøgende komme gratis på certificeret kursus i Søskikkerhed, og så vil de vil være de første til at stifte bekendtskab med "Biking the Atlantic"-projektet, hvor Mads Fabricius til krydse Atlanten i sin specialkonstruerede 30 fods vandcykel - 4800 km på åbent hav! Lørdag eftermiddag kårer Danske Tursejlere Årets Lystbådehavn til tonerne af gruppen "Visens Skib".

"Torsdag og fredag holder Cph. Maritim Festival åben helt frem til kl. 20.00, så her kan de besøgende mødes i Lokomotivværkstedet på vejen hjem fra arbejde. Vores hus-DJ, Serge, gir den gas i baren fra kl. 18.00, så man har mulighed for at slutte besøget af med "en kop et-eller-andet" med fed musik til", slutter Knut Iversen.

CPH Maritim Festival finder sted fra torsdag den 27. februar til og med den 2. marts i Lokomotivværkstedet.

På messens hjemmeside cphmaritimfestival.dk vil der være løbende opdatering af aktiviteter, foredrag og alle praktiske oplysninger om messen.

content-loader
content-loader
content-loader