Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hallberg-Rassy 43 udstilles lige nu i Hamborg. Foto: Hallberg-Rassy

Hallberg-Rassy har ansat 23 bådebyggere

Nu er der 150 ansatte på værftet i Sverige. - Det er de store Hallberg-Rassy 55 og 64, der sælger godt, forklarer forhandler Bo Hold. I Hamborg ses modellerne 372 og 43.

Af Troels Lykke |

På hanseboot viser man Hallberg-Rassy 372 og 43 frem indtil søndag klokken 18. Vi var i denne uge oppe i 43eren, der koster seks mio. kroner sejlklar.

Men det er primært de større både, der gør at man har travlt hos Hallberg-Rassy, der ligger på Ellös, nord for Göteborg.

- Det der primært produceres er både fra 43 fod og opefter. Der er solgt 55ere og 64ere og de trækker læsset og sørger for at Hallberg-Rassy har overskud som få bådværfter har i verden for tiden, fortæller forhandler Bo Hold fra Marineparken i Strib.

En Hallberg-Rassy 64 koster da også omkring 25 mio. kroner sejlklar.

- Der er fornylig ansat 23 bådebyggere og man søger nye igen fordi man har travlt, desværre er der ikke mange danskere, der køber Hallberg-Rassy for tiden, sejlerne har svært ved at sælge deres brugte både. Det danske marked virker stadig bundfrosent, selv i forhold til det spanske marked, hvor der nu igen sælges brugte både, der er en forudsætning for at der kan sælges nye både, mener Bo Hold, der ikke tager imod brugte både i en handel.

Sådan ser en Hallberg-Rassy 43 ud til seks mio. kroner. Foto: Troels Lykke

En Hallberg-Rassy sælges altid med teakaptering på dæk og i cockpit. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader