Gå til hoved-indhold
Tur
Selv topsejlere deltager i sejladsen, hvor man får en enkelt eller to undervejs.

ØRC med 545 sejlere sænker prisen i baren i Malmø

Udvidet price giving ceremony, større band og billigere priser i baren, skal lokke flere til ØRC fra Hellerup til Malmø den 19.september. Det koster hver sejler 515 kr.

Af Troels Lykke |

Nye tiltag til ØRC 2015 er allerede i proces og Race Committee er ved at lægge sidste hånd på arrangementet.

Uden at afsløre for meget kan vi garantere at mottoet ”højere, hurtigere og sjovere” ikke blot er ord, men omdrejningspunktet for alle tiltag ved dette års ØRC.

Foruden større confetti bomber, længere grøn løber og garanti for at baren ikke løber tør før os, vil der i år være:

           •  Udvidet price giving ceremony
           •  Større Band med sanger/inde
           •  Billigere priser i baren

Tilmeld dig nu - før det er for sent

ØRC-ledelsen har de seneste uger oplevet en solid tilgang fra sejlere der ønsker at deltage i ØRC 2015 i september. Faktisk har 75 både allerede nu har tilmeldt sig sejladsen, som er vokset eksplosivt siden den spæde begyndelse for nu fem år siden.

I 2010 deltog 5 sejlere, i 2011 76, i 2012 voksede antallet til 129 festlige deltagere, i 2013 deltog næsten 450 kampklare sejlere og i 2014 havde 545 sejlere i alle aldre en fantastisk weekend til vands og til lands.

Fortsætter tilmeldingen i samme høje tempo som vi har set til nu, vil der være udsolgt på blot få uger.

Festen der ingen ende ville tage

ØRC har besluttet ikke at øge antallet, da vi således fortsat kan afholde festen i Glasklart med gå afstand til havnen og som arrangører overskue praktikken og ikke mindst længden af guirlander.
 
Med andre ord: der er kun 545 pladser så skynd dig til tasterne og tilmeld dig ØRC 2015 på www.ørc.dk. Du skulle jo nødig gå glip af noget.
 
Svenskerne kommer
Svenskerne har også fået øjnene op for ØRC og vil nu også have grønne bukser. Dockan bladet skrev hele tre sider om ØRC. Det er vi stolte af og håber at se mange flere svenske deltagere i år. Havnen byder os i al fald velkommen. Læs  her hvordan.

Sejladsen med sjældent mange piger
ØRC slår endnu en Danmarks rekord!!
59% af de tilmeldte er på nuværende tidspunkt  piger.

I denne mandsdominerede sport er det noget vi er rigtig stolte af.  Optimoms som for første gang var med sidste år stiller igen i år talstærkt op og det ser vi frem til, skriver  ØRC Race Committee, der består af Trine Fabienke, Jørgen Krogh, Casper Engen Peetz og Mads Christensen.

content-loader
content-loader
content-loader