Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nicolai Sehested sejler super i Polen.

Sehested og TREFOR i finalen i Polen

Manden, der sejlede Vestas på grund, Nicolai Sehested, rykker i verdenstoppen i matchrace i finale mod Ian Williams i World Cup-stævne.

Af Troels Lykke |

Holdet der nu i finalen mod den flerdobbelte verdensmester Ian Williams, skrev i aftes til minbaad.dk følgende om fredagens sejladser.

De første to dage af de indledende sejladser bestod af blandede resultater, og det var vanskeligt for holdet at skifte gear fra offshore-sejlads til taktiske korte baner.

Efter lidt tid til at justere, sikrede TREFOR Match Racing med 6 sejre og 5 nederlag en plads i kvartfinalerne. Her skulle de møde Johnnie Berntsson.

Det blev en kvartfinale fuld af action. I Match 1 tog Berntsson første sejr, da Sehested ikke kunne tage sin straf på målstregen.

Match 2 bestod af flere tætte dueller med kollisioner i hård vind, og igen modtog Sehested en straf fra dommerne, men denne gang lykkedes det for TREFOR Match Racing at udligne straffen på mållinjen, og vandet dermed sejladsen. Bølgerne gik højt ombord på begge hold!

Match 3 blev en taktisk sejlads hvor holdene sejlede lidt væk fra hinanden og valgte deres egen vej. TREFOR Match Racing viste en stærkt taktisk overblik, og vandet med mere end 1 minut i den hårde men springende vind.

Match 4 blev endnu en tæt sejlads, med protester og masser af dommerafgørelser.

Berntsson havde føringen ved første møde, men TREFOR Match Racing tog føringen tilbage efter en hård duel midt i racet, og gav ikke slip inden mål. Dermed vandet de kvartfinalen 3-1 og er nu klar til semifinalerne i morgen.

Semi-og finalerne vil blive sejlet i dag lørdag, men med et vejrudsigt som lover meget let og svær vind.

For mere information om dagens action besøg facebook/treformatchracing samt www.wmrt.com og følge os i morgen, når holdet forsøger at tage deres første sejr i sæsonen.

Stilling lørdag eftermiddag:

 

FSFQFQR
FINAL
Ian Williams0-03-03-07-3
Nicolai Sehested0-03-23-16-5
PETIT FINAL
Björn Hansen 0-00-33-28-3
Karol Jablonski0-02-30-09-

content-loader
content-loader
content-loader