Gå til hoved-indhold
Tur
Foreningen som blev oprettet i 1993 og har flere nationale afdelinger i verden og Europa.

Sparkman & Stephens træf i Svendborg for alle

Der er allerede en del tilmeldte, som kommer med både fra 26 fod til 65 fod fra bla. England og Holland fra 3. juli. Det handler om venskabelig kapsejlads.

Af Troels Lykke |

Alle er velkommen til at deltage med eller uden båd til træffet fra 3. til 5. juli i Svendborg , og båden behøver ikke at være en Sparkman & Stephens design, fortæller Henrik Philipsen fra foreningen.

Kommer man uden båd, har vi skaffet aftaler om billigere overnatning på nogle af Svendborgs hoteller.

Der er allerede en del tilmeldte, som kommer med både fra 26 fod til 65 fod fra bla. England og Holland. Det er vores håb at vi kan samle en masse både til dette festlige arrangement, hvor Svendborg Havn velvilligt har stillet en hel mole til vores rådighed.

Træffet starter med en uformel reception fredag med et let traktement og underholdning.

Lørdag morgen vil der være en venskabelig kapsejlads, hvor vi fordeler alle interesserede deltagere i de fremmødte både, så man kan komme til at kende hinanden bedre.

Lørdag aften er træffets højdepunkt, med en gallamiddag på hotel Christiansminde i første række til Svendborg Sund.

Generalforsamling hos Walsteds

Deltagergebyret, som inkluderer mad og drikke under arrangementet vil være 1450 kr per person.

For dem der ikke allerede er medlem af foreningen, vil der være inkluderet et års medlemskab af Sparkman & Stephens Association UK & Ireland, som også omfatter Danmark.

Sagitta og Walsteds og Swan-værft

Foreningen som blev oprettet i 1993 og har flere nationale afdelinger i verden og Europa, er en interesseorganisation for ejere af og interesserede i Sparkman og Stephens designede både.

Der har i mange år været tætte relationer imellem konstruktørerne i USA, især Olin Stephens, og skandinaviske og danske værfter, bla. Walsteds, Sagitta, IW-värvet og Nautors Swan værft.

Derfor syntes vi det er oplagt at holde vores årlige træf i Svendborg i år. Olin Stephens deltog selv i træffene flere år inden sin bortgang som 100 årig i 2008.

Foreningens medlemmer er i alle aldre, men fælles er entusiasmen og begejstringen for de fine konstruktioner, og træffene præges af engagerede samtaler og etablering af venskaber på tværs af landegrænser over hele kloden, og ikke mindst socialt samvær.

Søndag vil der være et besøg ved Walsteds værft, hvor den officelle generalforsamling også afvikles. Herefter er programmet åbent for socialt samvær for dem der ønsker det, og der planlægges bla. en fælles flotille sejlads startende mandag den 6. juli.

Læs mere om foreningen her og www.facebook.com/sparkmanstephens

content-loader
content-loader
content-loader