Gå til hoved-indhold
De første to både som er tegnet af Bill Dixon er Sealine S330 og Sealine C330.Kort Nyt
De første to både som er tegnet af Bill Dixon er Sealine S330 og Sealine C330.

Sealine importeres nu af Reese Marin

Reese Marin i Aabenraa har fra 1. januar 2015 fået importen, og eneforhandlingen af de verdenskendte Sealine motorbåde, der i dag produceres af Hanse Group i Tyskland.

Af Troels Lykke |

Hanse Group købte for to år siden rettighederne til det engelske motorbådsbrand Sealine, og flyttede hele produktionen samt udvikling til værftet i Greifswald, Tyskland.

Foruden Sealine står Hanse Group også bag de populære sejl- og motorbådsbrands; Hanse, Dehler, Moody og Fjord.

Den kendte engelske yachtdesigner Bill Dixon blev hyret ind af Hanse Group til at stå for udviklingen af de nye Sealine modeller.

De første to både som er tegnet af Bill Dixon er Sealine S330 og Sealine C330.

Sealine C330 har verdenspremiere på Boot Düsseldorf (17-25 Jan. 2015) og vil også være at finde på Fredericia Boatshow til februar.

Sealine er en del af Dehler-familien

Omkring den nye eneforhandling, siger Henrik Reese fra Reese Marin:

- Vi har valgt at tage Sealine med ind i vores bådprogram, da vi håber at kunne ramme den yngre generation med et program som både er innovativ, alsidig og har et futuristisk design. Pris og kvalitet føler vi også er fornuftigt afbalanceret, og har sin berettigelse på nutidens båd marked, forklarer forhandleren.

Han forklarer at firmaets samarbejde med Dehler, der er en del af Hanse Group, fik betydning for den nye Sealine-import.

- Eftersom vi hos Reese Marin ikke skifter meget ud i vores brands, traf vi også udelukkende vores beslutning om at indføre et nyt brand på baggrund af vores stærke samarbejde med Hanse Group hvor vi indtil nu, og også fremover vil repræsentere Dehler sejlbåde i Danmark, forklarer Henrik Reese.

På Sealine-standen Hal 6 på www.Boot.de i Düsseldorfstanden holdes der verdenspremiere på den nye Sealine C330, en 33 fods båd med 2 kabiner som forener innovation, og alsidighed. Flybridge cruiser Sealine F380 Fly og den sporty Sealine S330 også være at udstillet.

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/4OM_fzgoDsA" height="430" width="615"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader