Gå til hoved-indhold
Grunden til at sætte DS syv J/70 til salg allerede efter første sæson, skyldtes at flere klubber havde vist interesse i at købe dem. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Grunden til at sætte DS syv J/70 til salg allerede efter første sæson, skyldtes at flere klubber havde vist interesse i at købe dem. Foto: Katrine Bertelsen

Syv stk. J/70 blev ikke solgt

Det er ikke lykkedes Dansk Sejlunion at få solgt de syv Sejlsportsligabåde, som deltog i ligaen i 2014. Men det er OK, lyder det fra Henrik Blakskjær fra DS.

Af katrine bertelsen |

Så sent som i går havde økonomichef i Dansk Sejlunion, Henrik Blakskær møde med klubber, der var interesserede i at købe en eller flere af Sejsportsligaens J/70’ere. Det lykkedes dog ikke at få solgt bådene, der alle skulle sælges, hvis konceptet om at bådene skulle have samme standard, skulle holde.

– Men det gør ikke noget, siger Henrik Blakskær. Hvis det var lykkedes at sælge dem, var det fint, hvis ikke, var det også fint. Da vi oprindelig lavede konceptet, var ideen, at vi skulle beholde bådene i tre år, så vi kører bare videre efter den plan.

Grunden til at sætte bådene til salg allerede efter første sæson, skyldtes at flere klubber havde vist interesse i at købe dem.

– Men det er en stor beslutning for en klub, og store beslutninger skal bruge mere tid og skal modnes først, siger Henrik Blakskær.

Sejlsportsligaen kører videre i 2015 med de syv både, der forventes at blive udbudt til salg igen i slutningen af året.

– Og det ekstra år vil selvfølgelig også afspejles i salgsprisen, slutter økonomichef Henrik Blakskær.

content-loader
content-loader
content-loader