Gå til hoved-indhold
Deltagerne får enten mulighed for at sejle i en båd, hvor de selv skal udføre de praktiske opgaver på båden  Sønderborg.Sejlklubber
Deltagerne får enten mulighed for at sejle i en båd, hvor de selv skal udføre de praktiske opgaver på båden i Sønderborg.

Tilflyttere står til søs i Sønderborg

Få nye medlemmer i din sejlklub. Det er femte gang, at Sønderborg Yacht-Club inviterer tilflyttere på sejltur i de lokale farvande som led i at lære lokalområdet at kende.

Af Troels Lykke |

Den 11. August står medlemmer af Newcomers Network til søs sammen med lokale sejlsportsfolk fra Sønderborg Yacht-Club.

Det er femte gang, at Sønderborg Yacht-Club inviterer tilflyttere på sejltur i de lokale farvande som led i at lære lokalområdet at kende. Sønderborg Yacht-Club inviterer for femte gang medlemmer fra Newcomers

Network ud at sejle i farvandet omkring Als. Med mere end 50 tilmeldte deltagere kan Ana Cifuentes fra Newcomers Network og Poul Fedders fra Sønderborg Yacht-Club glæde sig over flot tilslutning til arrangementet, der i år finder sted den 11. august kl 16.15 fra lystbådehavnen i Sønderborg.

Deltagerne får enten mulighed for at sejle i en båd, hvor de selv skal udføre de praktiske opgaver på båden, eller de kan følge slagets gang ombord på en ledsagerbåd, mens de nyder vind og vejr

”Det har hvert år vist sig, at ”Yacht-Club Day” er en rigtig god måde at lære de øvrige medlemmer af netværket at kende, og det giver ikke mindst mulighed for at finde nye bekendte blandt de mange sejlsportsfolk i Sønderborg”, fortæller Ana Cifuentes, som er tovholder på arrangementerne i Newcomers Network.

Poul Fedders mener, at netop fritidsaktiviteter som sejlsport er med til at give nye tilflyttere til Sønderborg-området en god oplevelse.

Nye medlemmer i sejlklubben

En prøvetur i en af klubbens sejlbåde giver også deltagerne et indblik i det gode kammeratskab, der er blandt yachtklubbens ca. 600 medlemmer.

Invitationen af nye tilflyttere har især skabt nye medlemmer i klubbens sejlerskole, der nu er meget international med folk fra Indien, USA og New Zealand.

content-loader
content-loader
content-loader