Gå til hoved-indhold
Det gik vildt for sig på Gardasøen. Foto: Martin RueggKapsejlads
Det gik vildt for sig på Gardasøen. Foto: Martin Ruegg

Danskere på 10. plads i Italien

Stævnet ”Mark Foy” for 18-ft skiff-jollerne var med deltagelse af i alt 15 teams. En enkelt dansk båd med Flemming Clausen, Thomas Ebler og Søren Clausen deltog.

Af Sara Sulkjær |

Den 30. maj til den 3. juni løb stævnet ”Mark Foy Championships” af stablen på Gardesøen i Italien.

Stævnet var med deltagelse af en enkelt dansk båd, nemlig Original CHIA med Flemming Clausen, Thomas Ebler og Søren Clausen ombord.

Perfekt sejlervejr
Der var perfekt sejlervejr med normalt 8-10 m/sek, hvilket var perfekt til lille rig. Desværre for danskerne var der kun én dag med lidt mere vind.

- Det lykkes os dog at føre det meste af vejen rundt, men vi mistede desværre nogle placeringer på sidste omgang, fortæller Søren Clausen fra den danske båd.

Danskerne sluttede på en tiende plads, hvilket desværre var lidt under det normale niveau.

USA til tops
Vinderen af Mark Foy blev Hawie Hamlin fra USA i båden Harken. Hawie sejlede med to super gode australiere Scot Babbage og Peter Harris.

På andenpladsen kom englænderen Jarrod Simpson med Nick Murray og Collin.

Det nederste trin på præmieskamlen indtog Grant Rollerson i Delonghi med John og Brad ombord.

Stævnet blev sponseret af carbonprofiles.dk og Original CHIA.

Sejladserne kunne følges i italiensk tv og kommer endda også på Eurosport senere.