Gå til hoved-indhold
Udstyr
Sejlerlandsholdet bruger også Musto. Her ses Anne-Marie Rindom med en spraytop er fra Musto. Foto: Mogens Hansen.

Musto støtter EM og VM i år i Aarhus

Musto og Sailing Aarhus indgår i sponsorsamarbejde til sommerens EM og VM i OL-klasser i Aarhus Lystbådehavn og Kaløvig. 250 frivillige får Musto-tøj.

Af Troels Lykke |

MUSTO har i juni og juli valgt at lægge tøj til, når de frivillige skal repræsentere værtsrollen til henholdsvis 470 Class Open European Championships d. 27. juni - 4. juli i Aarhus, Nacra17 World Championship d. 2. - 10. juli i Kaløvig og Laser Standard & Laser Radial European Championships d. 17. - 24. juli ligeledes i Kaløvig.

Og sponsorsamarbejdet med MUSTO vækker glæde hos klubberne i Sailing Aarhus, idet både mærke og kvalitet er med til at højne niveauet for de internationale stævner, som Aarhus i stadigt større stigende grad agerer vært for op mod VM 2018.

MUSTO's mærke kommer i dén grad til at dominere havnefronten i Aarhus til sommer, når op mod 250 frivillige tjekker ind i Aarhus Lystbådehavn og Kaløvig for at gøre EM, VM og Aarhus mindeværdige for sejlerne.

"Vi er glade for at kunne indgå denne sponsoraftale med MUSTO,der er et populært brand i sejlermiljøet og med til at signalere graden af kvalitet, vi ønsker - ikke blot for deltagerne men så absolut også for vores frivillige," siger direktør for Sailing Aarhus, Thomas Capitani i en pressemeddelelse.

Startede i 1964

Siden 1964 har det engelske brand produceret gedigent kvalitetstøj til sejlsportens verden og er i dag vokset til et af sejlsportens absolut foretrukne mærker, når det kommer til holdbarhed, kvalitet og bevægelighed.

Derfor er det heller ikke så underligt at finde MUSTO som det dominerende brand på en lang række prestigefyldte kapsejladser, som nu senest Volvo Ocean Race, til hvilken MUSTO har designet en hel kollektion.

Har du lyst til at deltage i Olympic Classes Sailing Championships 2015 i Aarhus som frivillig, kan du tilmelde dig på: www.sailing-aarhus.dk/frivillig

Fakta om MUSTO:
Grundlagt i 1964 af Keith Musto
Tøjleverandør til det danske sejlerlandshold
Tøjleverandør til Volvo Ocean Race
Hjemmeside: www.musto.se

content-loader
content-loader
content-loader