Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
SKS har en stor Opti-afdeling og KDY en stor Ynglinge-afdeling på samme havn. Foto: Troels Lykke

KDY og Skovshoved Sejlklub stopper samarbejde om unge

Efter i tre års samarbejde med et fælles ungdomscenter, er begge klubber nået til den erkendelse, at der er nogle udfordringer, der ikke kan løses.

Af Troels Lykke |

Først stoppede KDY og Skovshoved Sejlklub deres fælles firma-sejladser, i dag kan man så på Skovshoved Sejlklubs hjemmeside læse, at nu er samarbejdet om ungdomsarbejde fortid mellem de to klubber.

Noget der ellers virker oplagt at samarbejde om. SKS har alle Optimist-sejlerne og KDY Ynglinge-sejlerne - på samme havn.

Men nu er det slut. Der skrives blandt andet på SKS hjemmeside omring udfordringer med samarbejdet:

Hvis klubberne hver for sig skal være loyale overfor samarbejdet, kan de ikke samtidig begynde at præsentere de efterfølgende muligheder for sejlerne tilstrækkeligt tidligt, hvorfor det har vist sig vanskelig/umuligt at sikre den fastholdelse som begge klubber ønsker.

Derfor har vi (Skovshoved Sejlklub, red.) konkluderet, efter tre års samarbejde, at klubbernes overordnede mål er lettere at nå, hvis vi kører en ungdomsafdeling hver for sig, end i fællesskab.

Det er simpelthen lettere at have en rød tråd, når klubben selv bestemmer forløbet og præsentation af andre muligheder fra starten, uden hensyntagen til en samarbejdspartner.

SKS har været glade for samarbejdet og vil gerne takke alle medlemmer og samarbejdspartnere for en god og lærerig tid.

Samarbejdet er nu slut.

content-loader
content-loader
content-loader