Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Klubbens seks M28’ere bruges til firmasejlads.

Skovshoved Sejlklub savner skippere til firmasejladser

Skovshoved Sejlklub er nu i luften med deres nye Sailing Concept.

Af Troels Lykke |

Den 1. oktober gik Skovshoved Sejlklub i luften med deres nye Sailing Concept, der er den afdeling i klubben, som skal videreføre den årelange tradition med at gennemføre  sejlsportsarrangementer for virksomheder.

Allerede i løbet af den første måned har den nye afdeling haft en række kunder på vandet.

Klubbens seks M28’ere bliver flittigt brugt af medlemmerne i aftentimerne, men i dagtimerne ligger de stille,  hvilket giver en ideel mulighed for, at virksomheder kan invitere deres kunder, medarbejdere mv. en tur på vandet.

Det kræver et professionelt setup, at kunne håndtere i omegnen af 2.000 eventgæster om året og derfor har Skovshoved Sejlklub sat erfarne kræfter bag den daglige afvikling i Sailing Concept.

Christian Nylykke, der har drevet virksomhedssejladser de seneste 4 år for Skovshoved Sejlklub og KDY, er ansat til at varetage al kundekontakt.

Endvidere er opgaverne for sejlklubbens sekretær, Jan Schlüter, lagt om, så han har ansvaret for koordination og afvikling af disse arrangementer. Jan har været med til at udvikle og afvikle virksomhedsarrangementer indenfor sejlsport de seneste 15 år.

Der er på nuværende tidspunkt tilknyttet en række skippere til Sailing Concept, som sørger for at kunderne får en god oplevelse på vandet, men Skovshoved Sejlklub forudser, at der bliver brug for flere skippere til den kommende sæson.

Jan Schlüter fra Skovshoved Sejlklub siger:

”Vi har brug for flere erfarne sejlere, der kan træde til som skippere, når vi skal afvikle større arrangementer. Hvis man har kompetencer til at håndtere en M28 med helt uerfarne gaster, og i øvrigt en dagligdag, hvor man helt eller delvist bestemmer over sin egen tid, er man meget velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig for at høre mere om muligheden for at blive lønnet skipper i Sailing Concept.”

Formanden for Skovshoved Sejlklub kommenterer det nye tiltag:

”Egentlig er det nye i dette, at vi nu gennemfører den slags arrangementer i eget regi og at vi har integreret en professionel afdeling i vores daglige klubarbejde. Med Christian og Jan ombord er det mere at betragte som en udvikling af noget, der allerede er en succes. SKS har jo været afvikler af disse arrangementer siden 1998 – dengang startede vi det i vores Match Race Center”.

content-loader
content-loader
content-loader