Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jes Gram-Hansen var bedst i går lørdag og fører samlet.
Kapsejlads
Trifork har fået styr på bådens rorvinkler.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Gram-Hansen fører M32-serie i Stockholm - relive

Jes Gram-Hansen fra Tuborg Yachtklub har ændret rorvinkler på M32er. - Derfor kan vi nu matche de andre i accelerationsfasen, siger Gram-Hansen, der tog samlet 3. plads. Opdateret kl. 16.55

Af Troels Lykke |

Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner og gaster fra Trifork-holdet, der sejler for Tuborg Yachtklub, har efter deres 3. plads tidligere i år i Oslo, været uden for top 3 i M32-serien, men nu har prof-holdet måske fået styr på farten.

- Vi har haft problemer med at finde en god balance i båden - det har især givet os problemer i accelerationsfasen hvor båden har været tung på roret. I Finland ændrede vi på ror vinklerne hvilket har gjort at vi nu kan matche de andre hold i accelerationerne. Vi har ikke haft mulighed for at sejle i båden mellem konkurrencerne men nu begynder vi at have en god føling på båden hvilket også har påvirket vores performance, forklarer Jes Gram-Hansen her til formiddag. 

Gram-Hansen blev samlet nummer tre i Stockholm og sluttede på en samlet 4. plads i hele serien i år. Opdateret kl. 16.55

Hestbæk overrasker på 3. plads

Godt ser det også ud for Hydra Sailing Team med Michael Hestbæk, der er på en overraskende 3. plads.

Hestbæk forklarer på facebook:

- Der var fuld action på i dag med 15-22knobs vind og meget stødende forhold, der virkelig satte alle besætningerne helt ud på klippeafsatsen.  Hvis ikke der er noget interessant i flimmeren kan jeg varmt anbefale at se lidt fra dagens sejladser.  Hold nu kaje der var gang i den i dag. Det er sku stadium racing når det er bedst.

Se sejladsen live i dag fra kl. 13.30 her 

Sådan er banen i dag søndag i Stockholm. Banen tager cirka 10 minutter at sejle.

Se også lørdagens relive her

content-loader
content-loader
content-loader