Gå til hoved-indhold
Fenderstep'en herover er en blandt flere produkter, der kan lette ombordstigningen. Foto: FenderstepKort Nyt
Fenderstep'en herover er en blandt flere produkter, der kan lette ombordstigningen. Foto: Fenderstep

Tre der holder: Kom lettere ombord

Har du også ærgret dig over en besværlig ombordstigning i sommer? Vi har fundet tre produkter, som kan gøre vejen til dækket mere elegant.

Af Sara Sulkjær |

Vi kender det allesammen. En lav bro og en høj båd - eller modsat. En dårlig kombination, når korte ben skal finde vej til dækket. De mulige løsninger er mange og dækker alt fra gamle ølkasser til avancerede trappesystemer. 

Herunder har vi fundet tre muligheder. En fenderstep, en brostige samt en 2-trins skammel, der alle kan gøre vejen til båden lettere.

Fenderstep - 509,00 kroner

Fenderstep fra Dan Fender. Fenderen monteres i bådens stævn, hvor du herefter med en enkel fod på denne kan komme til bådens dæk. Fenderstep'en kan nemt medbringes til gæstehavne, således kan du få glæde af den på sommertogtet.

Fenderstep'en kan købes her.

2-trins skammel - 266,00 kroner

Oprindelig en klassisk campingstige, som dog også kan findes på mange bådebroer. Skamlen bringer dig hurtigt et stykke nærmere dækket og gør dermed ombordstigningen væsentlig lettere. I galvaniseret stål med gummimåtte. 

2-trins skamlen kan købes her

----------

Brostige - 1.495,00 kroner

Er broen for høj i forhold til båden er denne brostige et oplagt bud. I stedet for det ofte risikable spring til båden, kan du nu let kravle på stien direkte til dækket. Håndlisten er lavet i galvaniseret stål. 

Brostigen kan købes her

content-loader
content-loader
content-loader