Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kristian er udlært sejlmager hos North Sails og kommer nu tilbage fire år senere. PR-foto

North Sails styrker salget med Kristian ”Kvid” Sørensen

North Sails vil være endnu bedre til at servicere kunder i hele Danmark og har derfor ansat Kristian ”Kvid” Sørensen som salgskonsulent på North Sails kontoret i Allerød.

Af Troels Lykke |

Kristian ”Kvid” Sørensen er en passioneret sejler, der har sejlet alt fra langturscruising sejlads til matchrace til “high performance” sportsbåde. Han var med til at vinde sejlsportsligaen for Hellerup sejlklub i 2014.

Kristian bliver en del af det danske salgs team, bestående af Jesper Feldt, Peter Westfal og Theis Palm. Og skal primært sælge og servicere kunder i Danmark, men kommer også til at tage sig af klassebåde i både ind- og udland.

Kristian er udlært sejlmager hos North Sails og kommer nu tilbage efter en 4 års periode, hvor han har prøvet kræfter med andre gøremål samt sejlet som professionel sejler.

100 sejllofter i 26 lande

North Sails er verdens førende sejlmager, med mere end 100 lofter, salgs og service afdelinger, fordelt på over 26 lande og fem kontinenter.

- Vores vision er til stadighed at udvikle racing sejl, der er endnu hurtigere, endnu lettere og med endnu længere holdbarhed samt at producere cruising sejl, der sikrer lettere håndtering, gode sejlegenskaber og længere holdbarhed end nogen anden sejlmager i verden, fortæller Jesper Feldt fra North Sails i Allerød.

content-loader
content-loader
content-loader