Gå til hoved-indhold
Barz-solbrillerne har et læsefelt som ses. Og der er styrke i dem. Foto: Troels LykkeUdstyr
Barz-solbrillerne har et læsefelt som ses. Og der er styrke i dem. Foto: Troels Lykke

Solbrille du kan læse din kortplotter med

En digital skærm kan ikke læses med polaroid-solbriller, men et læsefelt i en Barz-solbrille har et læsefelt, så du kan læse skærmen på din kortplotter. Der er styrke i læsefeltet.

Af Troels Lykke |

Australske Barz Optics laver solbriller med ikke-polariserede læsefelter, hvor der er styrke på mellem plus 1,5 til 2,5.

Polaroid solbriller er perfekte når du vil kunne se klart, hvad enten det er ved vandet eller i sneen. Med polariserede glas kan du se gennem vandets overflade.

Polariserede glas udelukker det lys der reflekteres fra vandrette flader som f.eks. vand eller sne. Det gør dem særdeles velegnede til brug på havet, men gør også, at en digital skærm som f.eks. din kortplotter vil fremstå ulæselig, fortæller Hellers, der sælger Barz-solbrillerne fra 495 kr. til 595 kr.

- Solbrillen med læsefeltet solgte godt på Boat Show. Også sejlere der har en mobiltelefon eller iPad kan nemlig få glæde af solbrillen, da det polaroide glas gør at skærmen bliver for mørk at læse. Vi sælger også dem til piloter, siger Annette Lykke, der fortæller at Barz-solbriller sælges uden læsefelt og brillerne kan flyde og de findes også til børn.

 

100 danske opti-sejlere var til påskestævne på Gardasøen - Magnus Heegaard bedste dansker

1000 opti-sejlere brugte traditionen tro påsken ved Gardasøen, hvor det 37. Lake Garda Opti Meet blev afviklet. Bedste dansker blev Magnus Heegaard på en 20. plads efter dage med atypisk gardavejr. Laser-sejlere sejlede længere syd på Gardasøen, hvor vejret også drillede.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites