Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
morgen lørdag 21. marts kl. 17 fortæller Malene Wilken om familiens oplevelser da de sejlede gennem Europa med det gode skib Æfnitýr, en Vindö 40 fra 1973.

Mød Mikkel Beha, Mads Blærerøv og Malene Wilken lørdag

Kursen er sat mod kanalsejlads og andet når forfatteren Malene Wilken, Mikkel Beha og Mads Blærerøv i denne weekend holder foredrag på rejsemessen Where2go på Radisson, Frederiksberg.

Af Troels Lykke |

Malene Wilken og hendes mand Lasse Jarl holdt et forrygende foredrag på årets bådmesse i Fredericia.

Denne weekend er det københavnernes tur til at komme med på en fascinerende rejse gennem Europa.

Flod- og kanalsejlads er mere populært end nogensinde. Det er en anderledes måde at holde ferie på, og det kræver ikke den store sejlererfaring, så hele familien kan deltage.

I morgen lørdag 21. marts kl. 17 fortæller Malene Wilken om familiens oplevelser da de sejlede gennem Europa med det gode skib Æfnitýr, en Vindö 40 fra 1973.

Under foredraget får man fornemmelsen af hvordan det er at sejle i Champagne, tager på vinsmagning hos de lokale vinbønder, smager på områderne langs Cote du Rhone, Chardonnay, Bourgogne og meget mere.

Derudover besøger vi  små charmerende landsbyer, myldrende storbyer, solbeskinnede vinmarker, sejler gennem folks private baghaver, tager en smuttur til Disneyland, og på havnerundfart i Paris.

Lad dig inspirere af Malene Wilkens medrivende foredrag, og få konkrete værktøjer til hvordan du kan gøre dine drømme til virkelighed

Malene er forfatter til bøgerne Skibet er ladet med eventyr (Frydenlund 2012) & Sluserne åbner for nye eventyr (Frydenlund 2013) og medforfatter til bogen Kærlighed & Respekt (Frederiksberg Chokolade 2013).

Mikkel Beha kommer og Mads Christensen er på lørdag tidligere om lørdagen.

Link til rejsemessen http://where2go.dk/messe/

content-loader
content-loader
content-loader