Gå til hoved-indhold
Jakob Jensens Bådeværft ligger i Fiskerihavnen med udsigt over Svanemøllehavnen, Tuborg Havn og Hellerup Havn. PR-fotoKort Nyt
Jakob Jensens Bådeværft ligger i Fiskerihavnen med udsigt over Svanemøllehavnen, Tuborg Havn og Hellerup Havn. PR-foto

Sails support overtager Jakob Jensens Bådeværft

Med købet af Jakob Jensens Bådeværft udvider Sails Support med Halkier, Ive og Bjørn Christensen, forretningen og kan fra 1. oktober tilbyde full-service og vedligehold af alle både.

Af Troels Lykke |

Et historisk bådeværft i den nordligste del af Københavns Nordhavn får nye ejere.

Den 1. oktober overtager danske Sails Support Jakob Jensens Bådeværft og flytter ind i de legendariske bygninger i Fiskerihavnen med udsigt over Svanemøllehavnen, Tuborg Havn, Hellerup Havn, Skovshoved Havn og Øresund.

»Jeg er utroligt glad for, at vi nu kan udvide forretningen med et værft og tilbyde det ypperste inden for bådebyggeri, reparationer og vedligehold. Jakob Jensens Bådeværft repræsenterer nogle af de stolteste og smukkeste traditioner i dansk bådebyggeri, og det er en ære for os at få lov at få ansvaret for at føre disse traditioner videre i Jakob Jensens legendariske navn,« siger Morten Halkier, som er direktør i Sails Support.

Sails Support blev søsat som en virksomhed, der renser sejl, markiser og udendørs presenninger. Men lokalerne i Glostrup er blevet for små, og derfor ledte Sails Support efter nye lokaler.

Samtidig ledte Graham Sanders og Jakob Jensens Bådeværft efter nye ejere. Så matchet var perfekt.

Graham Sanders fortsætter som konsulent

Med aftalen fortsætter Graham Sanders som konsulent på værftet i en længere periode ligesom Lars Ive, der en af ejerne af Sails Support, vil have det daglige ansvar for driften af værftet.

Dermed fortsætter Jakob Jensens Bådværft sin forretning ganske uændret med fokus på vinteropbevaring og reparationer.

En nybygning vil huse de aktiviteter med rens af sejl og presenninger, som Sails Support hidtil har haft i Glostrup. Sails Support overtog i 2014 ansvaret for salg og vedligehold af amerikanske Melges sportsbåde i Skandinavien, og med de nye rammer er faciliteterne optimale for den del af virksomheden.

I forbindelsen med overtagelsen afholdes der fredag 9. oktober fra kl. 13-18 en velkomstreception for kunder og leverandør på Østersøvej 52 2150 Nordhavn.

Bag Sails Support står ud over Morten Halkier - Lars Ive og Torben Bjørn Christensen.

content-loader
content-loader
content-loader