Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Stem på en ildsjæl i dansk sejlsport

Torm prisen 2015 lægges for første gang ud til afstemning, og indgår i valget som Torm og Dansk Sejlunion vælger ud. Se de fem kandidater og stem. 30.000 kr. følger med i prisen.

Af Troels Lykke |

TORM Fonden og Dansk Sejlunion hædrer hvert år klubber og frivillige for deres store indsats for dansk sejlsport. To priser er nu lagt sammen til én, TORM Prisen, med en check på 30.000 kr. til udvikling af sejlsporten.

Som sejler eller frivillig i en klub i Dansk Sejlunion har du mulighed for at stemme på din favoritkandidat.

Sejlernes stemmer indgår i valget, når priskomiteen skal afgøre, hvem der modtager TORM Prisen.

Dansk Sejlunion har nomineret fem kandidater til årets pris:

Gitte Møller  

Sejlklubben Køge Bugt
Gitte Møller og SKB er nomineret for indsatsen omkring Sailing Sclerosis. Gitte har med en proaktiv indsats taget ansvar for at løfte opgaven med at gøre Sailing Sclerosis til virkelighed – med det resultat, at 10-20 helt nye voksne skleroseramte har fået et aktivt sejlsportsliv med fantastiske oplevelser – for nogles vedkommende som en del af jordomsejlingen Oceans of Hope.

Fåborg Sejlklub  

Fåborg Sejlklub har med bl.a. opstart af den populære krabbeklub for de yngste sejlere og en afdeling med Stand Up Padle på få år opnået en medlemsvækst på mere end 10 procent. Klubben skaber fantastiske sociale rammer med fællespisning for 80-100 børn, forældre og bedsteforældre hver torsdag i sæsonen. Klubben er aktiv stævnearrangør og arbejder målrettet på lokal synlig og involvering af samarbejdspartnere.

Christian Hangel  

Frederikssund Sejlklub
Christian Hangel leverer en uvurderlig indsats i Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter. Christian har som bestyrelsesmedlem i Frederikssund Sejlklub i mere end ti år været en drivkraft bag dannelsen af et spirende ungdomsmiljø, og han har været en bærende ildsjæl bag visionen om et nyt ungdomssøsportscenter, som nu bliver til virkelighed.

Ålsgårde Surf- og Sejlklub  

Ålsgårde Surf- og Sejlklub arbejder målrettet med at skabe et attraktivt miljø for børn, unge og voksne surfere. Klubben og dens lokaler skal bruges aktivt året rundt. Et eksempel på en ny aktivitet er microsurf for de børn, som endnu er for små til at surfe rigtigt. Der laves balancelege på surfbrætter, flyves med drager og meget andet. Alt sammen medvirkende til, at nye familier søger klubbens tilbud.

Skælskør Amatør-Sejlklub

Claus Møller Christensen har siden 2008 sat skub i Skælskør Amatør-Sejlklubs ungdomsafdeling, der er vokset fra tre medlemmer til nu over 50 børn og unge. Klubben har fokus på at skabe et godt, socialt fællesskab og god træning. Claus har startet klubbens fundraising op med et resultat på omkring en million kroner til projekter som nye broer, nye skure til opbevaring af udstyr og renovering af særlige lokaler til klubbens ungdomsafdeling. Ungdomslederen er også stævneleder for det årlige Harboe Cup, der i 2014 samlede 330 sejlere.

Deltag i afstemningen på sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader