Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

Haj angreb top surfer i Sydafrika

Tv-seere, der fulgte søndagens World Tour-konkurrence i surfing i Sydafrika, blev vidner til, at den tredobbelte verdensmester Mick Fanning blev angrebet af en stor haj.

 

Af Troels Lykke |

For én person, der fulgte den direkte transmission, var chokket formentlig større end hos alle andre seere - nemlig Mick Fannings mor.

- Jeg rejste mig og løb over til fjernsynet, og jeg ville ønske, at jeg kunne have trukket ham ud af skærmen, fortæller Elizabeth Osborne til den australske tv-station ABC.

Til sin store forskrækkelse så hun, hvordan en hajfinne pludselig stak op af vandet og at hajen kort tid efter gik til angreb på hendes søn, der lå i vandet og ventede på at fange en bølge.

Den store haj - muligvis en hvidhaj eller tyrehaj - fik væltet Mick Fanning af brættet og ned i vandet. Derefter tog en stor bølge udsynet for Elizabeth Osborne og resten af verdens tv-seere i adskillige sekunder.

- Da den bølge kom, tænkte jeg bare, at nu ville han forsvinde for altid. Men så viste han sig pludselig igen, og jeg var bare så taknemmelig og så stolt over Mick. Jeg er taknemmelig over, at han ikke mistede et ben eller noget, siger hun.

Kilde: jp.dk

content-loader
content-loader
content-loader