Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Baadhuset har to Regal-både med bl.a.

Baadhuset viser 4 både på Ishøjs flydende

Baadhuset fra Beder ved Aarhus udstiller i Ishøj med 4 både i vandet på bådmessen i Ishøj fra 28. august.

Af Troels Lykke |

Baadhuset viser to Regal, en Rinker, samt en Saver alle i vandet i Ishøj, hvor der er gratis adgang til udstillingen i den sidste weekend af august.

- Regal 1900ESX er en luxus bowrider som skiller sig markant ud i den flotte finish som Regal er kendt for, den vises med en lækker Volvo V6 indsprøjtningsmotor, en lækker lille sag, 2550 fra Regal er en exclusiv cuddy cabin med en meget kraftig 8,2L V8 Mag motor med 385HK – en særdeles potent sag, den har endvidere elektrisk tårn så den kan sejle under broer, ligesom det er en praktisk foranstaltning ved vinderopbevaring. Den har et lille toiletrum i kahytten med Flush Toilet, fortæller Daniel Bak fra Baadhuset.

Om Rinker-båden forklarer han:

- Rinker er repræsenteret med deres nyeste model 236CC med en 5,0Mpi V8 Mercruiser motor, den fremstår i en særdeles flot farvekombination med skrogsider i Chili red og fuldfarvet sort bund, den har en fin og reelt brugbar kahyt med flot btræaptering,  samt en genial indretning i cockpitet.

Om den italienske Saver-båd lyder det fra Daniel Bak:

- Fra Saver kan den efterspurgte 690 Cabin Sport ses i en helt ny DK Edition, en dejlig cruiser i flot italiensk design og byggekvalitet med bla. 4 sovepladser og lukket toiletrum med håndvask, den vises i den exclusive version med koksgråt flexiteek på alle gå flader. Efter den oprindelige plan skulle der også vises både fra Starfisher som var købt hjem til udstillingen, men de er siden hen blevet udsolgt.

Denne Rinker kan du se i Ishøj.

Og den italienske Saver.

Og denne potente Regal.

 

content-loader
content-loader
content-loader