Gå til hoved-indhold
Sejlmagerlærling Sofia Holloway står her med Peter Havn og Søren Andersen. Peter og Søren har siden a2007 arbejdet sammen med det internationalt kendte Neilpryde Sails.Udstyr
Sejlmagerlærling Sofia Holloway står her med Peter Havn og Søren Andersen. Peter og Søren har siden 2007 arbejdet sammen med det internationalt kendte Neilpryde Sails.

Neilpryde Sails flytter til Amager

Efter ni år på Christianshavn var tiden inde til at flytte sejlloftet til mere plads, så produktionen kan udvides.

Af Troels Lykke |

Neilpryde Sails er flyttet til Uplandsgade 70 på Amager. Firmaet glæder sig derfor til byde alle indenfor i nymalede lokaler.

“Selvom det kun er to kilometer væk fra det gamle lokale, så betyder flytningen meget for os, for nu kan vi bedre imødekomme både sejlere og surfere” siger Søren og Peter, som netop har overstået flytningen fra det gamle sejlloft på Christianshavn.

Søren Andersen og Peter Havn har siden 2007 arbejdet sammen med det internationalt kendte Neilpryde Sails, men deres samarbejde går helt tilbage til 1996, hvor de begge arbejdede på samme sejlloft.

Neilpryde Sails laver sejl til både race og cruising, der udføres canvas opgaver, og henvender sig også til de mange som har brug for reparation af alt til kites og surf sejl.

Vi skal jo forny os selv

“Selvfølgelig er det lidt specielt at sige farvel til vores vante gang på Christianshavn. Peter bor jo i samme bygning, så det har da været en stor beslutning, men vi skal jo også forny os selv, og vi glæder os til at få meget mere arbejdsplads i de nye lokaler og bedre p-plads muligheder til vores kunder og fragt manden, siger Søren Andersen.

Peter Havn supplerer Søren.

“Vi glæder os til at kunne byde vores kunder indenfor på et sejlloft, hvor man kan se os udføre vores sejlmager arbejde, og vi kan løse alle størrelser af sejl og canvas opgaver. Vores mål er også at fokusere mere på one deisgn sejl og større industri opgaver.

Sammen har de begge mange års sejlerfaring. En erfaring der både byder på mange forskellige bådtyper og landsholdsdeltagelse. Begge er fortsat aktive sejlere - for selvom man ellers skulle tro, det var nok at arbejde sammen hver dag, så ejer de og sejler også sammen på en Melges 24.

Foruden deres arbejde som sejlmagere, har Søren og Peter firmaet www.sp-design.dk, hvor de laver diverse løsninger inden for altan læ- og solsejl, overdækninger, pvc opgaver til industri og alt inden for specielle canvas-opgaver.

Flyttetilbud

- Hos Neilpryde Sails fejrer vi flytning med gode efterårstilbud på nye sejl, canvas, overdækninger, reparationer af sejl og kalecher, Det har været en blæsende sommer, og sejlene trænger til eftersyn og reparationer. Husk efteråret er lig med gode tilbud hos din sejlmager. Så kig forbi vores nye lokaler på Uplandsgade 70, og vi kan tilbyde jer op til -20 % rabat på nye sejl, siger Peter Havn.

Åbningsreception
I forbindelsen med de nye lokaler, afholdes der velkomstreception fredag d 2 oktober fra kl. 13-18, hvor alle er velkommen.

- Vi glæder os til at se jer på vores nye adr. til en god gang sejl snak og der er selvfølgelig altid kaffe på kanden, siger de to sejlmagere.

content-loader
content-loader
content-loader