Gå til hoved-indhold
Patrick på 17 år, Årets Talent hos drengene 2014, sejler normalt Laser Standard men deltager her i Laser Radial.Kapsejlads
Patrick på 17 år, Årets Talent hos drengene 2014, sejler normalt Laser Standard men deltager her i Laser Radial.

EM og VM i Kaløvig: Gunni og Döpping tæt på medalje

Gunni er på fjerdepladsen før de sidste to sejladser fredag ved Laser Radial EM. En medalje vil være Danmarks første i Laser-klasserne siden 2009. Patrick Patrick tæt på U-21 VM-guld i Laser Radial.

Af Troels Lykke |

Med en 6. og en 7. plads torsdag avancerede Sarah Gunni til en samlet fjerdeplads før de sidste to sejladser, der fredag afslutter Laser Radial-klassens EM i Kaløvig.

”Selvom jeg ramte nogle skift helt forkert i dag, så formåede jeg stadig at komme tilbage. Det var vigtige point at hente, og jeg holdt kampen igang lige til sidste meter,” sagde den 25-årige københavner, der har en femteplads fra VM i 2014 som sit hidtil bedste resultat ved et mesterskabsstævne.

Gunni fra Skovshoved Sejlklub har ni point op til den hviderussiske sejler på bronzepladsen. Ikke en umulig opgave at indhente for den danske sejler.

Anne-Marie Rindom åbnede torsdag med en 3. plads i første sejlads, men symptomatisk for en uge, hvor tingene ikke rigtigt er lykkedes for Horsens-sejleren, så sluttede hun på 27. pladsen i næste sejlads.

Rindom er på en samlet syvendeplads før de sidste to sejladser.  

Danske U-21 VM-guld uhyre tæt på

Med to første pladser i tirsdagens sejladser og tre gode sejladser torsdag går Patrick Döpping fra Egå Sejlklub ind til sidstedagen, som bedste U21 Laser Radial sejler ved årets Laser Radial World Championship.

Patrick på 17 år, Årets Talent hos drengene 2014, sejler normalt Laser Standard men deltager her i Laser Radial.

I dag er sidste dagen hvor der er planlagt tre sejladser, så selvom Patrick Döpping har et 22 points forspring er alt stadig muligt. En medalje syntes dog rimelig sikker.

Se fotos fra EM
 

content-loader
content-loader
content-loader