Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her ses Henrik Lund fra Dansk Marine Center. Han er ekspert i Volvo Penta bl.a. Her fortæller til Bavaria-klubbens medlemmer om motorer. Foto: Troels Lykke

Bavaria-kunder forkæles med indkøbsordninger

Billigere bundmaling, alamer og udstyr vil fremover tilbydes 450 medlemmer i Dansk Bavaria Klub, lover importør Jens Meyer fra Dansk Marine Center.

Af Troels Lykke |

Bavaria-kunderne klager ikke for tiden. Forleden blev de af Bavaria-importør Dansk Marine Center budt på en lækker buffet og levende musik under Boat Show i Fredericia, hvor der var hundrede indbudte Bavaria-sejlere.

Samtidig fik Bavaria-sejlere også information om et nyt fordelskort, der skal sikre de 450 sejlere billigere udstyr til deres både og rabat for alarmer.

Formand for Dansk Bavaria Klub, Bavaria 36-sejler, Svend Erik Nielsen fra Jyllinge Havn, er godt tilfreds med det nye tiltag.

- I vores forening sætter vi naturligvis stor pris på det nye tiltag, hvor vores medlemmer tilbydes billigere varer, men også mere service, som Jens Meyer og Dansk Marine Center nu lægger op til, siger Svend Erik Nielsen, der i Kristi Himmelfartsdagene holder træf for 50 Bavaria-både i Øer på Djursland.

Jens Meyer forklarer om det nye fordelskort for kunderne:

- Vi kan se at sejlerne tog godt imod budskabet, da vi mødte dem i Fredericia. Vi vil hver måned tilbyde dem nye rabatter på produkter, bl.a. på alarmen fra Super Sail, som der blev solgt 50 af på Boat Show og som fulgte gratis med, hvis man købte en båd.

Alle udgifter blev dækket

- Der var virkelig meget kø ved bådene. Og vi er ydmyg og glade for den måde vi blev modtaget på hos kunderne og vi er yderst tilfredse med at få dækket vores udgifter på ved salg af Bavaria- og Bayliner-både. Og det var en forfriskende nyhed at have et pengeinstitut som MS Bådfinans på udstillingen, der tilbød at finansiere vores kunder og vi havde stor fornøjelse af at henvise kunderne til dem, på en virkelig godt arrangeret udstilling, siger direktør Jens Meyer.

Dansk Marine Center vil i øvrigt ikke ud med hvor mange både de solgte på Boat Show. Helt dårligt gik det dog ikke.

Bavaria 42 Vision. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader