Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
God udsigt til sejlads fra Faaborgs havnebad. Fotos: Sivertsen Photography

Sejlsportsligaen på Eurosport - se fra Faaborg

Højdepunkter fra weekendens ligastævne i Faaborg bliver på fredag - og med senere genudsendelser - vist i en timelang reportage på Eurosports nye danske kanal, Eurosport DK.

Af Troels Lykke |

Sejlsportsligaens mediedækning rykker nu ind på danskernes tv-skærme. Det sker, når Eurosport DK på fredag kl. 8.30 om morgenen blænder op for et timelangt program med højdepunkter fra den forløbne weekends ligastævne i Faaborg.

For de knap så morgenfriske bliver programmet genudsendt kl. 1.00 natten til mandag (31.8.), og der kommer flere visninger de følgende uger.   

”Vi er utroligt glade og stolte over, at Eurosport DK er klar til at satse på Sejlsportsligaen. Eurosport er et stærkt brand inden for tv-sport, og det er en kanal, der afsøger langt flere hjørner af sportens verden, end vi oplever hos andre tv-udbydere,” siger Peter Wolsing, projektleder for Sejlsportsligaen.

Faaborg er første skridt…
Tidligere har både landsdækkende og især regionale tv-stationer vist kortere indslag fra Sejlsportsligaen.

Med det nye initiativ kommer der for første gang en længere reportage med fyldig visning af udvalgte sejladser på tv. I første gang bliver erfaringerne fra Faaborg retningsgivende for, hvad der videre skal ske.

”Vi forsøger at gå lidt forsigtigt frem. Når vi kender erfaringerne fra Faaborg, har både Eurosport og vi en mere håndfast idé om, hvad næste skridt skal være,” siger Peter Wolsing med henvisning til, at det er ligaens eget medieteam, der skal levere hele tv-produktionen.

”Det ligger i kortene, at Faaborg bliver starten på et samarbejde. Det ved vi alt sammen mere om inden for de næste uger,” siger Peter Wolsing.

Eurosport DK – ny dansk sportskanal
Eurosport har eksisteret siden 1989 og sender i dag til over 50 europæiske lande. Stationen opererer med dels en hovedkanal, der sender fælles indhold i hele Europa, dels et stort antal regionale landekanaler, herunder Eurosport DK der sender i Danmark med ekstra fokus på dansk sport - nu også Sejlsportsligaen. 

content-loader
content-loader
content-loader