Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Dufour 310 er den mindste i værftets Grand Large-serie.

ShipShape sælger nu Dufour-både

ShipShape i Rungsted forhandler fremover Dufour sejlbåde og Rhea motorbåde, begge fra La Rochelle i Frankrig.

Af Troels Lykke |

Martin Rasmussen fra ShipShape i Rungsted, forklarer at de satser på værfter, der kun har et brand.

- Vi føler nu er ringen sluttet for os. Igennem de senere år har vi søgt 1-2 værfter udover Cranchi og Nauticat vi kunne repræsentere i Danmark. Vi har dog bevidst ventet indtil vi igen har følt en stærkere efterspørgsel på nye både. Vore krav har været kvalitet og gerne værfter som ikke har multi brands. Dvs. værfter som havde flere mærker indenfor sejl eller motor. De fire værfter: Cranchi, Nauticat, Rhea og Dufour vi nu repræsenterer, har alle en stærk fokus på ét brand, hvor kvalitet og produktion er i højsædet, mener Martin Rasmussen.

Dufour har igennem mere end 50 år produceret sejlbåde i cruising og performance cruising klassen.

Værftet blev startet af Michel Dufour i 1964, én ingeniør der var forelsket i at sejle. Det har været 50 års passion med ønsket om ultimate sailing pleasure, lyder det i en pressemeddelelse.

Bådene er opdelt i to klasser:
I cruising klassen Grand Large findes 7 modeller i størrelserne 31 til 56 fod. Og i performance cruising klassen Performance, findes 3 modeller i størrelserne 36 til 45 fod.

De senere år er hele sortimentet blevet skiftet med nye modeller med de nye Grand Large 350 og 410 i år og den nye 460, der vil blive lanceret i Cannes d. 8-13. september. Her kan alle Dufour bådene opleves.

Dufour blev indtil for nyligt forhandlet af Dansk Marine Center i Risskov.

Rungsted-firmaet importerer nu også franske Rhea-motorbåde, se bådtyperne her.

content-loader
content-loader
content-loader