Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Til højre nederst står Peter Helleskov, mens Bjarne Carlsen står lige over. Ved siden af ses ejerne fra norske Flak. PR-foto

Peter Helleskov ny Palby-boss

38-årige Peter Helleskov afløser Bjarne Carlsen i Palby Marine i Kolding og Norges største maritime grossist, Flak, bliver partner i Palby.

Af Troels Lykke |

Palby Marine er grossist, og råder over 6.000 m2 lager, hvor der er stablet bådudstyr fra gulv til loft i 6 meters højde.

Hver dag hentes der varer hjem fra hele verden, som sælges gennem et stort forhandlernetværk.

I højsæsonen sørger 32 dedikerede medarbejdere for at op mod 400 pakker hver dag distribueres ud til værksteder, bådudstyrsbutikker og værfter i Danmark, på Færøerne og på Grønland.

Stærkere ud af finanskrisen
Palbys kaptajn Bjarne Carlsen har gradvist overladt roret til Peter Helleskov. Igennem finanskrisen viste det makkerskab virkelig sin styrke.

Mens mange rebede sejl og skar ned på deres lagre, tog Palby et vigtigt ansvar for branchen og gjorde sig til den primære leverandør hos stort set alle bådudstyrsbutikker, værksteder og bådebyggere i Danmark.

Det samme gjorde Flak i Norge, hvilket førte til en stærk gensidig respekt.

“Det har været helt naturligt, at slå os mere strategisk sammen med Flak” siger Peter Helleskov og fortsætter, “vi har samarbejdet i over 20 år, og sidder i dag som de stærkeste grossister i hvert vores land. Nu har vi fået dem ombord som medejere, hvilket styrker både dem og os”.

Sejlene sat mod vækst
Bjarne Carlsen forbliver partner i Palby og vil varetage en administrativ rolle og Peter Helleskov bliver ny direktør.

“Det er en fornøjelse at kunne give stafetten videre til Peter på et tidspunkt hvor branchen igen er i vækst” siger Bjarne Carlsen og fortsætter.

“Han har formået at samle trådene i denne nye alliance, og jeg er sikker på at både Flak og Palby bliver endnu vigtigere og bedre leverandører til branchen.”

content-loader
content-loader
content-loader