Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den nye Sealine 330c ses her på Boot: Foto: Troels Lykke
Kort Nyt

Reese Marin byder på to skandinaviske premierer: Sealine C330 og Marex 375

Reese Marin viser den skandinaviske premiere på Sealine C330 – en moderne og hurtig motoryacht til godt halvanden million kroner. På Boot i Tyskland blev solgt en Marex 320.

Af Troels Lykke |

Ved at udnytte hver eneste centimeter ombord får man med Sealine C330 en fornemmelse som på en langt større båd. Luft, lys og funktionalitet er i højsædet i fartøjet tegnet af engelske Bill Dixon, som er verdenskendt for sine luksusyacht-designs. C330 er indrettet med to store kahytter, og der er utallige muligheder for at sætte sit eget præg på bådens udstyr, oplyser Reese Marin.

Marex 375

Gode pladsforhold er også kendetegnende for en anden skandinavisk premiere fra Reese, nemlig Marex 375.

Nyheden har samme karaktertræk som den prisvindende Marex 370 ACC. Den grundlæggende ide har her været at få endnu mere plads over dæk!

Båden har to store siddegrupper, som rummer plads til over otte personer, så man har mulighed for at indrette sig efter vejrforholdene.

Filosofien er, at nutidens sejlere hellere vil opholde sig over dæk. Båden har dog under dæk nogle fremragende kahytter med plads til seks personer.

Godt salg på Boot af Marex

På den netop overstået bådmesse Boot i Düsseldorf var Reese Marin i Aabenraa imponeret over den danske deltagelse på Marex standen i hal 5 også selvom de lancerede den nye Marex 375. 

- Dette resulterede også i et salg af en nyMarex 320 Aft Cabin Cruiser til Kastrup samt en reservering af Marex 375. Samtidig havde vi et godt salg, og en fin interesse fra det store tyske marked Reese Marin er også importør og forhandler af Marex bådene i Nordtyskland.Vi havde 10 fremragende udstillingsdage på Europas største indendørs udstilling og optimismen var tilstede hos de danske og tyske kunder udtaler Kasper Reese fra Reese Marin, fortæller salgschef hos Reese Marine, Kasper Reese.

Viser Dehler 38 frem

På sejlsiden viser Reese Marin bl.a. den nye Dehler 38, som er Årets Båd 2014 i Europa. Sønderjyderne har bestilt nummer 100 fra værftet, så der bliver tale om en jubilæumsudgave.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015. Se mere på www.boatshow.dk.

content-loader
content-loader
content-loader