Gå til hoved-indhold
Største båd på Fredericia Boat Show bliver denne flotte Jeanneau Sun Odyssey 469, som præsenteres af Tempo Bådsalg fra Ishøj.Kapsejlads
Største båd på Fredericia Boat Show bliver denne flotte Jeanneau Sun Odyssey 469, som præsenteres af Tempo Bådsalg fra Ishøj.

Tempo viser Boat Shows største sejlbåd - en Jeanneau 469

På bådudstillingen i Fredericia kan man i magsvejr se alle de nye både og alt det nye udstyr. Fx en Jeanneau Sun Odyssey 469 og to mindre klassikere fra Chris Craft.

Af Troels Lykke |

Blandt de mange udstillere, som står klar med flotte og spændende stande, er Tempo Bådsalg fra Ishøj.

Her kan man blandt andet opleve Jeanneau Sun Odyssey 349 og den større Jeanneau Sun Odyssey 469 (udstillingens største båd!), som begge har Danmarkspremiere.

Det er to både, der klart beviser, at Jeanneau er helt i front, både når det gælder design og sejlegenskaber.

Designet beskrives bedst med ord som ”innovativ og dynamisk elegance” og Jeanneau har nu i mange år bevist, at de formår at bygge både, hvor det samlede indtryk sikrer både stor sejlerglæde og høj gensalgsværdi.

Chris Craft

På standen kan også ses Chris Craft Launch 20 og Chris Craft Corsair 25. Chris Craft har produceret motorbåde siden 1874 og tilhører en eksklusiv og meget begrænset liga af både, der kan få tiden til at stå stille og tiltrække sig al opmærksomhed på en havn.

Man siger om Chris Craft at ”Everything old is new again”: Det er en båd, hvor udslidte fraser får deres sande værdi igen: Bygget stilsikkert med kompromisløs sans for kvalitet i både håndværk og materialer.

Man kan allerede nu kontakte Tempo Bådsalg og aftale tid for en fremvisning/gennemgang på standen.

Fredericia Boat Show finder sted den 27. februar-1. marts og 5.-8. marts 2015. Se mere på www.boatshow.dk

Tempo Bådsalg byder også på nyheder fra amerikanske Chris Craft på Fredericia Boat Show.

 

content-loader
content-loader
content-loader