Gå til hoved-indhold
Liros laver tovværk til alle formål.Udstyr
Liros laver tovværk til alle formål.

Udstyrsbutikker på skolebænken hos Liros i Tyskland

Fagligheden er højt prioriteret i de nu 14 Marine Proshops, der netop er kommet hjem fra besøg hos Europas største tovværksproducent, LIROS.

Af Troels Lykke |

Den tyske tovværksproducent LIROS fremstiller tovværk til alt fra teaterscener, militær, fly- og bilindustri, og har senest udviklet skånsomt tov til understøtning af ustabile træer! LIROS har samtidig branchens bredeste udvalg af tovværk til både.

LIROS er anerkendt som en af verdens førende producenter af Hi-Tec tovværk til bla. marinebranchen. LIROS producerer udelukkende tovværket på deres fabrik i Tyskland, kun på den måde kan produktionen overvåges fra start til slut.

Stærke splejsninger

Kombinationen af materialer, varmebehandling, coating er afgørende når det bedste tovværk skal produceres.

På fabrikkens testlaberatorium blev splejsninger(udført af Marine Proshop) prøvet mod kendte knob og stik. Skulle man være i tvivl, så kan Marine Proshop levere splejsninger som er op til tre gange stærkere end knob og stik, der ligesom en simpel knude midt på tovværket reducerer brudstyrken væsentligt, helt op til 60%.

Der blev undervejs lagt sidste hånd på kædens nye katalog, som med næsten 600 sider, uden tvivl bliver branchens største, når der gøres klar til bådudstillingen i Fredericia, hvor Marine Proshop byder velkommen med en lang række stærke tilbud.

Om Marine Pro Shop

Marine Proshop er en sammenslutning mellem Danmarks største grossist af bådudstyr – Palby, og 11 fagkyndige bådudstyrsbutikker, der er gået sammen omkring fælles indkøb og markedsføring. 

content-loader
content-loader
content-loader