Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her ses Ole passere Svendborg Sundbroen i Silverrudder i år. Foto: Troels Lykke

Solo-Oles 6.50 mini udstilles i Randers by Night

Ole Larsens båd, Geronimo, er lig med Randersbåden. - Jeg forsøger at få mit projekt videre til næste step, ved at inddrage lokale virksomheder, siger Ole Larsen. Opdateret 28.10.

Af Troels Lykke |

Geronimo, spirit of Randers, er med når der er Open by Night på fredag den 30. oktober fra kl 16.00 til 22.00, hvor projekt "Randersbåden" vises frem på Østervold i byen.

- Der bliver med en masse uhygge i anledning af halloween, konkurrencer og meget andet. Hvis du er i nærheden af Randers på fredag, så kom endelig forbi og se min båd og få en snak eller deltag i den skræmmende skattejagt og vind gode præmier, fortæller Ole Larsen, der i år sejlede med i Silverrudder.

I Randers Amtsavis blogger Ole Larsen bl.a.:

- Mini Transat er kun 6,5 meter lang og vejer ikke meget mere end en lille bil. Den har et sejlareal, der svarer til et mellem stort enfamilieshus. Ja, jeg sammenligner lidt livet ombord på sådan en bådtype med en vaskemaskine. Ingen plads og vand over alt. Den har svingkøl og vandballast, så jeg bedre kan styre den ude på det store åbne hav.

- Uden for sejlsporten har jeg arbejdet, som tømrer i snart 25 år. Det giver mig til dagligt en god portion råstyrke, som jeg kan bruge ude på vandet. Jeg er far til to dejlige drenge på 16 og 17 år, og bonusfar til en pige på 14 år og en dreng på 9 år. Alle mine børn betyder meget for mig, og jeg nyder virkelig de weekender, hvor vi alle er samlet.

- Jeg har de sidste par år arbejdet på mit projekt om at sejle over Atlanten som den første dansker nogensinde i denne ekstreme sejlbåd. Jeg har fået anskaffet mig båden og mangler nu blot lidt elektronik og noget »tid« på vandet, for at jeg kan bevæge mig mod målet over Atlanten i 2017.

Ole Larsen søger sponsorer i Randers.

content-loader
content-loader
content-loader