minbaad.dk
lørdag 21. april

Øverst ses den stadig tomme Tuborg Syd-grund, hvor der i år eller næste år bliver bygget liebhaver-lejligheder frem mod 2020. Foto: Peter Søgaard -sogaardphoto.dk

KDY får stadig plads til telte i Tuborg Syd

Det ser stadig lyst ud for aktiviteterne i Tuborg Havn, hvor Danica bygger liebhaver-boliger. - 80 procent af arealet kan bruges til opholdsarealer, præciserer KDY-advokat overfor minbaad.dk.

Sejlklubber | 30-12-2015 16:28 | Af  Troels Lykke

Grunden på 106.000 kvadratmeter på Tuborg Syd, som Carlsberg har solgt til Danica for 700 mio. kroner, bliver mere anvendelig til kapsejladsformål end minbaad.dk i første forsøg har fortalt, forklarer Henrik Andersen, advokat og sejler, til os i dag.

- Boliger på Tuborg Syd, vil mindst 80 procent af arealet, eller mere end 80.000 kvm, skal henligge som opholdsarealer ifølge § 10, hvorfor det næppe bliver noget problem for KDY at sætte telte op når det behøves af hensyn til arrangementer i havnen, forklarer Henrik Andersen.

22 parkeringspladser

Og når det gælder parkeringspladser er der også hjælp at hente.

- Danica er forpligtiget til at etablere mindst 22 parkeringspladser til brug for lystbådehavnens brugere ifølge § 6.8, udover de 38 der i forvejen er ifølge § 6.1., lyder det fra advokaten.

Han slår dog fast at det kan naturligvis ikke udelukkes at byggeriet periodevis kan give gener for afvikling af arrangementer i havnen.

- Men så er det jo heldigt at Skovshoved Havn med dennes nye og forbedrede faciliteter er færdig før byggerierne i Tuborg Havn starter. Det kan vel heller ikke udelukkes, at karakteren af de arrangementer KDY kan afholde i tilknytning til Tuborg Havn ændres, men verden er som bekendt ikke uforanderlig. Hvor der er problemer er der også muligheder, siger Henrik Andersen.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET