Gå til hoved-indhold
Ejeren overlevede fordi han blev dårlig af gassen og gik op på dækket, hvorefter båden brændte lige efter på Hirsholmene.Kort Nyt
Ejeren overlevede fordi han blev dårlig af gassen og gik op på dækket, hvorefter båden brændte lige efter på Hirsholmene.

40 fods sejlbåd brændt ned efter gasudslip

En ejer af en Freedom 40 overlevede brand i Hirsholmene i Kattegat. Han blev dårlig pga. gasudslippet og gik op på dækket. Det redder ham, for sekunder senere efter opstår en eksplosionsbrand.

Af Troels Lykke |

En tomaster, en Freedom 40, brændte ned og sank forleden på Hirsholmene i Kattegat, tæt på Frederikshavn. Der var også en stor brandskade på molen og broen.

- Det bliver også en dyr og  vanskelige bjergning, så husk at tjekke dine gasinstallationer, fortæller Ralph Andersen fra Bavaria Forsikring, der dækker skaden og var på stedet dagen efter branden.

Ejeren blev dårlig pga. gasudslippet og går op på dækket. Det redder ham for sekunder senere efter opstår en eksplosionsbrand.

- Ejeren var meget heldig og klarede branden uden at komme til skade. Vi dækker bådens værdi og bjergningsomkostninger, oprydning og det kan hurtigt blive dyrt, men vi dækker det hele, fortæller Ralph Andersen til minbaad.dk.

Der er sket skade på Freedom 40, plus mole og andet for i alt 1,7 mio. kroner og 100.000 kr. til bjergningsomkostninger da der skal bruges kran og dykker.

Broen tog også skade.

content-loader
content-loader
content-loader