Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Båden her blev sejlet ned mandag og drejet 180 grader efter den blev ramt, derfor sidder gasterne i læ side. Foto: Mick Anderson/sailingpix

Følg Melges 24 VM - live fra kl. 11 - i mellemluft

95 både er klar på 1,2 km lang startlinje med dommerbåd i midten og to startbåde på hver side. De danske rorsmænd, Michael Hestbæk og Kim Christensen, er der store forventninger til.

Af Troels Lykke |

PR-chef for stævnet, den respekterede fotojournalist, Mick Anderson fra Sæby, er i Middelfart og ligger lige nu syd for Fanø, hvor starten snart går kl. 11 i dag

- Der er perfekt vind, 5-7 m/sek. fra kurs 250 fladt vand, Danmarks vejr når det er bedst, ens strøm over hele banen. Startlinjen er 1,2 km lang. Det tog seks sømil at runde for alle 95 både i går under tune-uup, på en to sømil lang bane, der virker ikke kaotisk, siger Mick Anderson til minbaad.dk.

Peter Warrer lå længe nummer to, Hestbæk sejler med og er rorsmand med danske Melges 24-importør Morten Halkier om bord. Begge har erfaring fra America's Cup.

Kim Christensen fra Egå er dog det bedste danske kort, han har nemlig VM-bronze på sit visitkort fra 2013 og har prof-gast fra England om bord.

Følg stævnet her live

Kim Christensen fra Egå lå godt fremme i tune up i går.

content-loader
content-loader
content-loader