Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Furuno i Hvidovre søger folk

Med baggrund i øgede aktiviteter inden for navigations- og maritime kommunikationsløsninger søger Furuno en engageret e-ingeniør med kommercielle kompetencer.

Af Troels Lykke |

Vi lægger vægt på at FURUNO DANMARK A/S er en moderne virksomhed med godt arbejdsmiljø.

Vi har naturligvis de klassiske stillinger i administration, salg, logistik og regnskab men har tillige en række tekniske specialist-stillinger.

Afhængig af den specifikke stilling vil en typisk kandidat have en relevant erhvervsfaglig og/eller teknisk baggrund. Herudover vil en maritim baggrund og kendskab til den maritime branche som regel være en stor fordel.

Arbejds- og ansvarsområder:
Aktiv og målrettet salg og projektstyring af integrerede navigations- og kommunikationsløsninger.
Udarbejdelse af tilbud og præsentationer samt forhandlinger af projekter med kunder i tæt samarbejde med vore regionale salgsansvarlige i Danmark samt i vore datterselskaber i Sverige, Polen og Rusland.
Styring og sikring af eksekvering af de enkelte projekter i tæt samarbejde med vore installatører og serviceteknikere.
Stram tids- og omkostningsstyring af projekter.

Profilen:

Kandidaten skal først og fremmest have baggrund og interesse i salg af integrerede tekniske løsninger, være kundeorienteret samt have erfaringer fra styring af projekter.

Kandidaten skal kunne formidle komplekse budskaber og være i stand til at sætte sig ind i kundens/beslutningstagerens behov (rederier, værfter og Off-shore).

Kompetencer inden for IT, hardware, software og netværksteknologi er nødvendige. Kendskab til den maritime branche vil være et stort plus.

FURUNO er blandt de stærkeste brands i den maritime branche. Med søfartens øgede krav til og behov for avancerede tekniske løsninger sammensat af standard marineprodukter og terrestriske teknologier, skal du aktivt medvirke til at styrke selskabets position i dette segment.

Du skal påregne moderat rejseaktivitet i ind- og udland. Vi kan garantere en udfordrende og spændende hverdag i et internationalt miljø med stærke kollegiale kompetencer og engagement.

Er du klar til en stor og spændende udfordring i et internationalt miljø, så skriv en ansøgning bilagt CV til FURUNO DANMARK A/S, att.: Jørgen Mikkelsen, JFM@furuno.dk

For yderligere oplysninger kan du kontakte Jørgen Mikkelsen, Sales Manager på telefon 36 77 45 00.

content-loader
content-loader
content-loader