Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom vandt i Miami. Se video med hende i bunden af artikel.

Anne-Marie Rindom vinder World Cup i Miami - opdateret

En 3. plads i medal race sikrede dansk sejr til 23-årige Anne-Marie Rindom. Det er Horsens-sejlerens første World Cup-sejr. 49erne Warrer og Thomsen tog bronze efter førsteplads i medal race.

Af Troels Lykke |

Se samlet resultat her for Anne-Marie Rindom.

Under medal race i Laser Radial skiftede positionerne flere gang undervejs, men Rindom holdt hovedet koldt  og kunne til sidst gå i mål på tredjepladsen, og endnu vigtigere, som den forreste af de tre guldaspiranter. Hele verdenseliten var til start i Miami, og sejren må ses som Rindoms største til dato, fortæller Dansk Sejlunion på deres facebook-side.

- Det er en mega skøn følelse og en lettelse oven på en hårdt og svært stævne. Det er min først sejr i et World Cup-stævne, men ikke min første medalje i en World Cup, fortæller Anne-Marie Rindom til minbaad.dk.

Warrer: God start på 2015

I 49eren tog Jonas Warrer og Anders Thomsen bronze efter de vandt medal race og de sejlede sig dermed op fra en samlet 5. plads til en 3. plads.

- Den første dag væltede vi fra en 1 plads og en 2 plads. Blev temmelig dyrt i sidste ende. Vi sejlede virkelig godt i finalesejladsernes springende fralandsvind. Det er vi gode til. Vandt 3 ud af 6 finalesejladser, plus medal race. Taget vores kæntringer i betragtning er vi meget tilfredse med bronzen. God start på 2015, forklarer Warrer til minbaad.dk.

Hos 49erFXerne tog Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen en samlet 4. plads, hvilket er blandt Hellerup-holdets bedste resultater.

Først til november starter den interne danske OL-udtagelse i 49er og 49erFX, når der sejles VM i Argentina. Se re-live her 

Warrer og Thomsen står her til venstre i billedet.

Se interview med rising star Anne-Marie Rindom, to minutter inde i videoen:

 

<iframe allowfullscreen frameborder="0" src="https://www.youtube.com/embed/JUo44J-5gzo" height="423" width="610"></iframe>
content-loader
content-loader
content-loader