Gå til hoved-indhold
Sejlere fra 12 europæiske lande forventes i Svendborg til august. Foto: Lars Chr. NielsenKapsejlads
Sejlere fra 12 europæiske lande forventes i Svendborg til august. Foto: Lars Chr. Nielsen

EM i matchrace til Svendborg – tæt på publikum

- Farvandet er meget publikumsvenligt samtidig med det stiller store krav til sejlerne, forklarer Svendborg Sunds Sejlklub og KDY. Stævnet sejles 11. til 14. august i J/80ere.

Af Sara Sulkjær |

Publikum får de bedst tænkelige muligheder for at se en actionmættet sejlads på tætteste hold, når matchrace-sejlere fra 12 europæiske nationer 11. til 14. august 2016 kommer til Svendborg. Her skal sejlerne kæmpe om titlen som Europas bedste matchrace-besætning.

Sejles i J/80ere

Sejladsen bliver afviklet i det smalle og strømfyldte farvand mellem Hotel Christiansminde og Vindebyøre Strand. 

- Farvandet er meget publikumsvenligt samtidig med, at det stiller store krav til sejlerne, forklarer arrangørerne fra Svendborg Sunds Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) i en pressemeddelelse. For begge klubber gælder det, at stævnet indgår som en del af deres 150 års jubilæumsprogram. 

Sejladserne bliver sejlet i KDY´s 6 stk. J/80 både, der kan beskrives som en moderne, enkelt, meget hurtig og alsidig sejlbåd, der er spændende for både publikum og sejlere.

Arrangementet støttes af Svendborg Kommune/ SvendborgEvent, Sport Event Fyn og Sportevent Danmark. Hovedsponsor er Fynske Bank, AUDI og Hotel Christiansminde.
content-loader
content-loader
content-loader