Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Omtalen af Toke Martins båd fra 1913 gav kraftig belastning på minbaad.dks server.

Dødsdømt kutter gav rekord - 101.264 læser nu minbaad.dk

Den seneste måned har minbaad.dk 101.264 unikke besøg, det gør siden til det ubetinget mest læste nyhedsmagasin om både i Danmark. Opdateret 29.2.

Af Troels Lykke |

Mere end 30.000 klikkede ind på artikel om kutter, der skulle skæres midt over og ende som storskrald. Det ville sejlerdanmark ikke have.

Vi lagde artiklen ud på facebook.com/minbaad.dk og derfra gik det stærkt. Og efter tre dage blev artiklen delt 1397 gange på facebook og artiklen er pt. liket 9.957 gange.

Folk ville bare ikke have at Joy fra 1913, en kutter bygget i Svendborg, skulle dø. Og historien endte da også positivt, nu er den nemlig på vej til Aarhus, hvor folk vil gøre båden levedygtig.

Artiklen blev et gennembrud for minbaad.dk, da kendskabet til siden er blevet virkelig udbredt, således har vi nu, ifølge dokumenteret tal fra GoogleAnalytics 101.264 unikke læsere den seneste måned og 192.063 besøgende i samme periode. (tal fra 29. januar til 29. februar)

Vi tør derfor godt påstå, uden at ryste på hånden, at minbaad.dk igen er Danmarks mest læste nyhedsmagasin om lystbåde. Tallene slår også de danske bådmedier, der udkommer på print.

content-loader
content-loader
content-loader