Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Smart badestige på ny Dehler 34

Vi har testet den nye Dehler 34, som der er store forventninger til. Her ser du hvordan ny badestige virker under test ud for værftet i Greifswald i Nordtyskland.

Af Troels Lykke |

Den nye Dehler 34 sejler godt. Den var i balance med stor skrogstabilitet, standardkøl og en relativ høj Seldén-mast, da vi sejlede i ret frisk vind, vi burde have rebet storsejlet, men klarede det i 8-9 m/sek.

Vi sejlede den med dobbeltrat fra Jefa Steering og med foldepropel fra Gori. Ud over de to danske produkter var der også danske Elvstrøm Sails på.

Der kommer en længere test i BådNyt og senere på minbaad.dk af Dehler 34eren, som passer til det danske marked, for dem der både vil sejle tur og kapsejlads.

Til familien der vil tur- og kapsejlads

Importør Henrik Reese fra Reese Marin, der viser båden frem i Hamborg på hanseboot i oktober og til februar i Fredericia, siger om båden.

- Dehler 34 er til familien, der kan købes for relativ små penge, den kan du vinde en tirsdags-sejlads i, sejle Fyn rundt kapsejlads eller bare sejle på tur. Dehler har brugt erfaringerne fra Dehler 38, 42 og 46 og rørt rundt i gryden og har taget det bedste og fyldt i 34eren. Specielt har man set på Dehler38eren, der har vundet et hav af kapsejladser, siger Henrik Reese i dag til minbaad.dk.

Barskab med lys i ses der i den nye Dehler 34. PR-foto

Smart badestige følger med. Badeplatformen kan tages af hvis man vil spare vægt når der er kapsejlads. Foto: Troels Lykke

Deres udsendte på job på en Dehler 34. Bemærk hvor let det er at regulere storsejlet, der har tyskerskødning. Foto: Florian

content-loader
content-loader
content-loader