Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Rindom blev disket her til aften. Foto: World Sailing

Kroatisk Laser Radial-sejler disker Rindom i luv-læ-situation

Tina Mihelić vandt her til aften protest mod Anne-Marie Rindom, bekræfter kroatisk pressechef Zrinka Grancaric overfor minbaad.dk. - Jury vidnede for Kroatien, siger sportschef Thomas Jacobsen.

Af Troels Lykke, Rio |

Det eneste vi har fået af vide fra den kroatiske pressechef Zrinka Grancaric, der netop har talt med holdets regelekspert i Rio, er at protesten omhandler en situation i første sejlads i dag ved startlinjen.

Og nu klokken 23.04 dansk tid oplyser hun overfor minbaad.dk, at Rindom er disket. Hun mister dermed en femteplads i første sejlads, men er dog kun droppet ned på en delt 4. plads.

Det var Tina Mihelić, der lagde protesten mod Anne Marie Rindom, der forinden var på en 3. plads, fem point efter en førende kineser i Laser Radial-klassen. Det er hun ikke mere.

Det er nu lykkedes at få en kommentar fra den danske sportschef Thomas Jacobsen.

- Det var en luv-læ-situation og kroaten havde juryen som vidnede, så det var et forbavsende kort protestmøde. Det er op ad bakke, men der er ikke noget at gøre ved det, nu har Anne-Marie en fratrækker og der er en ny dag i morgen, siger Jacobsen til minbaad.dk.

Vi opdagede protesten for små to timer siden , da Rindom ikke mødte op til interview i Mixed Zone i Marina Gloria, hvor også DR, Ritzau og Bådmagasinet ventede forgæves.

Danske hold er uden regelekspert i Rio

Det danske OL-landshold har ingen regelekspert med i Rio, noget som OL-landsholdet tidligere har haft.

Men der er en hotline til en regelekspert i Danmark, fortalte Rindom i går, hvor hele to protester en kort overgang truede hende.

Se resultater fra Laser Radial

content-loader
content-loader
content-loader